Újrakezdés

vasárnap, szeptember 25, 2011

Üdvözöllek újra kedves Olvasóm!

2007. 06. 04. 20:26:04 -kor írtam le az első blogbejegyzésemet egy másik blogíró oldalon. Az ok amiért úgy döntöttem azt szüneteltetem és egy másikba kezdek egyszerű. Már nem tudtam oda mit írni, mert visszaolvasva, nézegetve az oda leírtakat leginkább csak a szomorúság tört rám, nem pedig ihlet. Az elmúlt éveket én ott lezártam. Az az egyetemi éveket foglalta magába, bulikat, kirándulásokat, a hétköznapjaimat, a szeretteimet. Mivel mindennek vége már ami akkor történt, úgy gondoltam ideje egy új irányba haladni és nem a múlt régi-rossz dolgain keseregni. A szép emlékeket megtartom magamnak, és az újakat megosztom itt Veletek! Mert biztos vagyok benne, hogy bőven lesz! Azonban nem csak történésekről, hanem gondolatokról, érzésekről is írni szeretnék Nektek. Mivel az utóbbi időben bőven van időm gondolkodni, sok téma előjött bennem, ami talán megérdemel néhány gépelt sort. A hobbik is helyet kapnak, és a leendő hobbik is, hiszen sok új dolgot szeretnék kipróbálni (megvalósítani) amik eddig csak gondolati síkon kaptak helyet.
A blog neve maradt a régi, nem azért mert nem tudtam volna jobbat kitalálni, csak egyszerűen ehhez az egy dologhoz ragaszkodtam, és mert úgy gondolom az én írásaimat ez a bohém név tökéletesen összefogja!
Azt már tudom, hogy 1 rendszeres olvasóm lesz, azonban ha néha nap csatlakozol hozzám, és véleményed is van, nyugodtad írj nekem!

Szép estét!

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images