"Bőre fehér mint a hó..."

vasárnap, október 23, 2011

Hamarosan közeledik Halloween és ez nekem remek alkalom volt arra, hogy egy kicsit utána nézzek a professzionális arcfestékeknek, leginkább a fő színnek, a fehérnek. Szinte nincs olyan arcfestés ahonnan ez hiányozna. Régen házilag temeperával oldottam meg ezt a kérdést, de nem volt az igazi, tekintve, hogy száradás után és erősebb vigyor és lehullik az arcról a megszáradt tempera darabka. Na meg a tempera nem igazán arcra való :P Idén úgy döntöttem jobb minőségű anyagot szeretnék vásárolni, és el is kezdtem a nézelődést. Azonban hamar rájöttem, hogy ez nem is olyan könnyű, hiszen hiába nézek ki egy számomra tetsző  márkát, ha azt nálunk nem lehet kapni.
Összegyűjtöttem nektek azt a 4 legismertebb márkát, aminek termékeit itthon is meg lehet kapni és néhány perc alatt az internetről is megrendelhetők.
A mestenégyes tehát: Kryolan, Ben Nye, Snazarro és a Mehron Paradise.


Ezek a festéket, nem holmi átlagos dolgok, színházi előadásoknál, filmekben is használják, hiszen olyan intenzív erős színűk van, amit egy átlagos festékkel nem lehet elérni. Kifejezetten élénkek a színes termékeik.
Ez a 4 lehetőség elérhető áron áll a rendelkezésünk, és a különböző kiszerelések között bőven válogathatunk.
Ami biztos, hogy minden összetevőjük bőrbarát, tele vannak vitaminokkal, arcápoló anyagokkal. Ezek is fokozzák a termékek magas minőségét. Nagyon könnyű felvinni az arcra, ecsettel vagy szivaccsal -ami számunkra kényelmesebb-, hozzá egy kis víz és máris kész a hófehér bőr. A színek teltségét a hozzáadott víz mennyiségével tudjuk fokozni. Én amondó vagyok próbáljátok ki őket, hiszen hamarosan Halloween, és egy ütős sminknél nem is lehet nagyobb belépőtök a bulira.
Nekem már van ilyenem, és Nektek?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images