Fekete Gyémánt Kettő

kedd, október 04, 2011

A minennapjaim részévé vált a gitár tanulás. Mesteremmel, -aki nem csak az Álmok Mestere-  indultam el a gitár tudományának útján. Azt már régen tudtam, hogy a hegedű kevés nekem, ráadásul mivel nincs lehetőségem jelenleg tanárnál tanulni kb arra jó, hogy szórakoztatom magam. Ez szintentartásra kiváló azonban többre nem elég. Ekkor jött az, hogy a leendő számaim írásához szükségem van más hangszerre/hangszerekre is. Így felpattantam a Vaterára és megrendeltem az én csodás gitáromat :) Nem sokat gondolkodtam rajta, tudtam, hogy kell így, szülői támogatással pár nap múlva megérkezett Ő:


Remek állapotban kaptam kézhez. Nem is szórakoztam tovább, még aznap megtanultam a Most múlik pontosan elejét. Azért ezt, mert online tanárom éppen ezt vette példának, én pedig úgy voltam vele, mindegy mi csak induljunk el. Rengeteg házim van, de mivel egy félhivatalos fogadást kötöttem a Mesteremmel, mely szerint fél éven belül igencsak produkálnom kell muszáj a sok házi. Jó nem flamencot kell játszanom majd, de azért ..na, értitek :D
Aztán meg kilátásban van a zongora tanulás is Bobbyval, merthogy hiába próbálta eddig elnyomni magában, igencsak benne van a zene játszására való hajlam. Nem csak csodaszép, kristálytiszta hangja van, hanem zongorázni is akar, így hamarosan együtt keresünk fel egy helyi tanárt.
Az éneklés 4 fal között zajlik, vagy éppen ahol elkap az ihlet. A telefonjaim kezdenek megtelni dallamtöredékekkel, és félek, hogy megint fájó szívvel kell törölnöm, megtartva a Majd egyszer használhatót, és törölni a Talán majd egyszer jó lesz vmire típusú dallamfoszlányokat. Amúgy elvagyok magamban, nagyjából kezdek rájönni mit is akarok játszani/csinálni, és most sikerült szereznem egy remek kis progarmot amit örülök, ha 1 év múlva kezelni tudok :D De nem baj, megéri, híres leszek gyerekek! :) Jegyezzétek fel!

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images