O.O

vasárnap, október 09, 2011


Oh, a péntek. :P Elég rossz idő volt aznap; beborult az ég, erősen fújt a szél, és a nap felénél már az esőt sem tudtuk megúszni. De hát kit érdekel mindez, ha végre eljuthat álmai üzletébe. Amint a Váci utca területére értünk azonnal megkezdtük a MAC akciót. Először is feltérképezni vajon hol lehet az üzletecske. Merthogy mikor ráleltünk más nagyon nem jutott eszembe, minthogy üzletecske. Talán egy picit nagyobb mint egy mellékhelység. Betértünk a falatnyi helyre, és én hirtelen nem is tudtam merre nézzek, mit fogjak meg. Az eladó kiscsaj készségesen sietett segítségemre, fellökve ezzel kb. 3 embert.
Arra  szinte azonnal rájöttem, hogy szemfestéket nem fogok itt venni, mert ugyanolyan mint amit egyszer ez bizonoys oldalról szereztem. Ezek a tények. Azonban más dolgokért hajlandó voltam pénzt adni. Mégpedig a Paint Pot nevű anyagért, amely egy olyan krémes festék amely segíti a pigmentes festékek esetében a pigment "beágyazódását". Na ezért megérte a pénz. Mindjárt ki is választottam a legfényesebbet, és hozzá választottam egy Golden Olive nevű pigmentet is. Vásárlásomat itt be is fejeztem, mert a munícióm fele itt el is folyt. Néhány dolgot még kipróbáltam, amire kíváncsi voltam, majd búcsút intettem a kanadai portékának és átsétáltunk a vele szemben lévő Dougles üzletbe.A bolt központi részén azonnal kiszúrtam a Bobbi Brown termékeket, amit nem is hittem, hogy Hungáriában kapni lehet. ( A pécsi Douglesben azt sem tudták mi az amiről beszélek..) A B.B. eladó hölgyikéje egyből letámadott, aztán elkezdtem cseverészni vele. Kérdezgettem, mutatott ezt-azt, majd gyanútlanul megkérdezte, hogy van -e kuponom, merthogy most 20%-os akció van mindenre ha felmutatom azt a papírfecnit. Oh, mondom 1 percen belül lesz kuponom; azonnal átvágtam a túloldali újságárushoz és lekaptam egy Kiskegyedet, ami tele van kuponokkal, utána irány vissza a Douglesbe és indulhatott a maratoni nézelődés.


Végül egy szemkörnyéki karikák elhalvánítására szolgáló krémet majd egy púder fedőkrémet választottam. Az eladó be is mutatta rajtam a terméket. Tetszetős volt a dolog, főleg, hogy szemöldök színésre alkalmas eszközöket is kipróbálhattam. Végül nagy gondolkodás után kiválasztottam a terméket, és búcsúzóul kaptam ajándékba egy púder alapozót. Majdnem könnyekig meghatódtam. :) Ezután jobban átnéztem a kupon fütetet, és láttam, hogy a Clinique üzletbe, ha vásárolsz vmit ajándékot kapsz. Na mondom még pont van annyi pénzem, hogy erre beruházzak. Egy szuper jó szemhéjfeső ecsetet vásároltam, ajándékba pedig egy kézkrémet egy arckrémet és egy Clinique sminktartót kaptam. Falatnyi szatyrommal boldogan vigyorogtam ezután, majd sietősen a metró felé vettük az irányt, ugyanis az eső nem bírta tovább, meglepő módon esett. :)

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images