For my alter ego

kedd, november 22, 2011

Pár héttel ezelőtt egy hosszas V@terás nézelődés után sikeresen ráakadtam egy komoly és megbízható eladóra, akitől a rendelt csomagom éppen ma érkezett meg Angliából! A csomag nagyon apró, de több csodát is tartalmazott. Alig vártam, hogy végre ki is próbáljam őket. Miközben pár szóval elmondanám a tapasztalataimat, mutatom az eredményt is.

Először is bemutatom Nektek a Sleek palettámat!


 SLEEK Makeup Divine Carribien Collection Limited Edition ( Tequila Sunrice, Martini, Blue Hawaiian, Bloody Mary, Screwdriver, Green Iguana, Apres Midori, Blue Lagoon, Purple Haz, Green Martini, Singapore Sling, Espresso Martini)A biztos hatás elérése érdekében először is egy MAC paint pot alapot készítettem a szememre, ezzel szerettem volna bebiztosítani, hogy valóban intenzív színeket kapjak majd. Azonban nem kellett csalódnom ebben a palettában, hiszen olyan intenzívek a színek, hogy majdnem sírva fakadtam örömömben! :)


Az eredmény magáért beszél! Csodaszép színek, könnyű kezelhetőség, és éppen csak bele kell mártanom az ecsetet a kiválasztott színbe; rengeteg feljön egy érintésre. 
A következő áldozatom egy régóta álomként emlegetett Illamasqua festék volt. Ezt aranyárban mérik az biztos, de meg haltam volna, ha nem szerzek be egy ilyet magamnak. A választásom ezúttal egy nagyon különleges színre esett, amit csak Amour néven aposztrofáltak a készítők.

 Ez a csoda, krémes kiszerelésben érkezett meg hozzám. A színe majdnem hogy eldönthetetlen, hiszen a kék és a zöld különleges keverékéről van szó. Imádom! Nem véletlen, hogy az Illamasqua termékek mottója: "Make-up for your alter ego" :) Már az első pillanattól kezdve szemeztem ezekkel a termékekkel, és ha megnézzük a márka promotáló képeit, csupa olyan egyedi látásmódú és különleges képeket láthatunk, amelyekbe kb. mind szerelmes vagyok. Képletesen, persze. :P


"Az Illamasqua az egyik legmisztikusabb és legprovokatívabb sminkmárka. A márka a 1920-as évek sötét és tiltott klubéletét egyesíti a filmek és a színház gazdag örökségével. A cég a nőkben rejlő merészebb személyt akarja előcsalogatni, melyet egy drámai sminkkel juttathat általuk kifejezésre."


Ez a szín nagyon lágy (fényképezve én nem tudtam ezt visszaadni Nektek), mégis élőben olyan érdekes hatása van, mintha éppen egy olasz kastély maszkabáljába indulnánk. Ahogy a szemszínnel keveredik nagyon misztikus képet ad. Nekem a kék szemeimmel bevallom könnyű dolgom van. :) De egy zöld szemű még inkább részese lehet ennek.
DE: sajnos az egyik legrosszabb festékeim közé tartozik, mert egyszerűen önmagában használhatatlan. Alapnak használható, de csak így önállóan, egyszerűn azonnal bemegy a ráncokba, összefolyik a szín és az egész borzasztóan néz ki. Hiába használok primert, nem tudok vele mit kezdeni. :(

Végül pedig egy Revlon (Tulip 12 )szemhéjfesték került a birtokomba, melyet sajnos szemes képpel nem tudok ábrázolni Nektek, (tekintve, hogy hála istennek csak két szemmel áldott meg a Teremtő, és nincs az az isten amiért lemosnám az előző kettőt :P) azonban itt látható a kép a termékről.
Ez az amerikai márka, viszonylag olcsó a többi kettőhöz képest és a szín amit választottam rendkívül lágy, szinte selymes árnyalat. Először pirosítónak néztem, mikor rátaláltam és abban a hitben is rendeltem meg, hiszen a lágy szín miatt remekül elláthatná a pirosítás feladatát is.

P.S. Köszönet a Pixiwoo-nak; mindenért :)

Sziasztok!

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images