Teszt: 125 éve AVON

szombat, december 03, 2011

Tudtad, hogy az Avon szó, egy angliai folyó nevét takarja?
Nos, eddig én sem, de mire nem jó, ha az ember egy jó vaskos szótárt forgat nap, mint nap. ;) 125 éve van nekünk az Avon, és aki rendszeres vásárló, gondolom tudja, hogy mire számíthat a termékekkel kapcsolatban. Én is kitapasztaltam már, mi az ami számomra erősség a termékekkel kapcsolatban, és mi az, amiért másik terméket keresek.

Nemrég egy pirosítóval gazdagodtam, ami az előzetes tesztelések alapján abszolút elnyerte a tetszésemet.


A paraméterek: Szín: Russet, Illat: van, Tömeg: 6 g

Nagyon könnyen kezelhető, jól el lehet oszlatni az arcon! A szín nagyon természetes, jó választás volt!

Ez az ecset egy Avon pirosító ecset, bár a pirosítóhoz adnak egy apró kis ecsetet+ tükröt, én azért kíváncsi voltam mit tud az ecset! A képen is látszik, pár kósza szál, ez a csomagolás miatt "ilyen", de nem estem kétségbe, pár nyisszantás és kész is a tökéletes forma. Műanyagból készült, nagyon puha és eddig egy szál sem esett ki, önszántából. :P Az az első tesztem, hogy egy kicsit meghúzogatom a szálakat, ebből már sok minden kiderül! ;) A tesztemen sikeresen átment, és könnyedén tudtam vele dolgozni; ajánlom Nektek is!


Szép vasárnapot,
    Sziasztok

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Nekem is megvan a Russet pirosító. Nagyon jó, iszonyú jól pigmentált, vigyáznom kell vele, hogy nehogy nagyon belenyomjam az ecsetet és úgy nézzek ki, mint egy bohóc :) Egyébként ez nem púderecset? Mert nekem megvan az AVON-os pirosító ecset és az kisebb és ferde a feje. (Egyébként teljesen mindegy, én is szoktam púderecsetet pirosítóhoz is használni, csak kérdezem. Mert én meg a púderecseten gondolkodom, hogy megvegyem-e)

    VálaszTörlés
  2. Szia Csipkelány! Most, hogy így jobban utána gondoltam, ez valóban leánykori neve szerint púderecset, de mikor én kézhez kaptam, valahogy egyértelmű volt, hogy ezt az új pirosítómhoz fogom használni. :) Aztán így maradt, de jó, hogy azért valaki még figyel :P :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindig Shakespeare jut eszembe, Stratford-upon-Avon a szülővárosa, egyszer jártam ott, azóta visszavágyom, hogy hosszabb időt is ott tölthessen. Hihetlenül szép, gazi hangulatos angliai kisváros. :-) A Russeten egyébként pont most gondolkodtam, de ezek után már biztos megrendelem magamnak.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images