Teszt: 3+3 ma is 6

vasárnap, december 18, 2011

Újabb angilai csomagot kaptam. :) A tartalma három apróságot tartalmazott csupán. 2 szemfesték a Max Factor-tól és egy az Urban Decay!-től.
Először is elnézést a képekért, nem sikerültek túl jól, de ez az ára, ha este a szobában akarsz fényképezni :)
Paraméterek; KÉK : Urban Decay! -Peace, ZÖLD: Max Factor Earth Spirits - 147 Fresh Rain, PEZSGŐ: Max Factor Earth Spitits- 148 Guava Pulp

Az UD könnyen kezelhető, intenzív, azonban az utóbbi kettő szín egészen lágy. Bár tömör és "vastagon fog", de ez mind amit ki lehet belőle hozni. Talán egy Paint Pot-on, esetleg egy jó kis alapon bizonyára máshogy hat. Azonban így natúran ez mind. Annyira nem látványos, és nagy hatást egyenlőre nem tett rám.

3 új szájfényt is beszereztem az utóbbi időben. Balról jobbra: Miss Sporty Fabulous Gloss, Oriflame Naughty veryme, Avon-ColorTrend Love me Levander

Végre sikerült olyan szájfényekre rátalálnom, amelyeknek nem borzalmas illata és íze van. Mindhárom "finom", sőt az Avon-os szájfény csokis ízű. Csoki mániásoknak kifejezetetten ajánlott! :P Az Avon-os és az Oriflame-s apró kis csillámokat tartamaznak így nagyon szikrázó lesz a szánk tőle. Öröm ránézni. :) A Miss Sporty lágyan elsimul és egy idő után inkább áttetszőbb lesz, mint ez az "erős szín" amit a képen láttok.

Hamarosan készítek pár sminket az új cuccokkal illetve bemutatom Nektek a tanfolyamon tanult sminket is.

Ha kérdésetek van, írjatok :)
Sziasztok!

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images