Evelin Jónő jelentkezik

szombat, január 21, 2012

A kétezredik.
Nagyjából ez lehet az én számom, ha Jónőségem sorszámát kéne meghatároznom. A kezdetektől követem Nórát és lelkesen gyűjtögetem kis füzetkémbe az ötleteit, praktikáit.
Aki még nem ismerné Nórát, annak elmondom, hogy Ő napjaim egyik 'bearanyozó' személyisége, a Hogyan legyek Jó Nő! sorozat frontasszonya, mellesleg gyönyörű modell akinek kedvessége és hitelessége révén, még a ricinus olajat is a fejemre kentem.
Így igaz. Nóra a hazai gyógyszeripar igazi forradalmárja lett a ricinus olaj és a vitaminos krém ajánlásával. A hazai gyógyszerészek már rettegve várják az új videókat, miből kell többet rendelni a következő hétre, mert egy-egy videó után több ezer Jónő rohamozza meg a patikákat országszerte és vásárolja fel az összes készletet a csodaszerek elkészítéséhez.

Kapitányunk, Nóra egyik régebbi smink ajánlóját készítettem ma el Nektek, kicsit vadabb, erősebb verzióban. Íme:

Paraméterek:

Kryolan alapozó FS 54
Avon 24 h mascara gold
Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencil
Sleek Bad girl make-up : Twilight, Intoxicated, Noir, Gullible
Avon Eternal flame rúzs
Artdeco arcpír

Sleek Bad Girl-je ugyanolyan csodás mint testvérei. Nem fogok megint áradozni, térdre borulni a készítők előtt, könnyeimmel küszködve örülni, hogy rátaláltam. Nem, ma nem :D Úgyis tudjátok...:)Balról jobbra: Innocence, Gullible, Blade, Gun Metal, Underground, Noir, Intoxicated, Envy, Obnoxious, Abyss, Twilight, Rebel

Ha Ti is részese akartok lenni egy szuper baráti közösségnek,  csatlakozzatok a Jónő Birodalomba, illetve ha tetszett a mai bejegyzésem, és érdekelnek további sminkek, extrémebb kivitelezések, termék ajánlók csatlakozzatok hozzám is! :)

Sziasztok!

You Might Also Like

10 hozzászólás

 1. Tetszenek a képek és a szöveg..:))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tehetséges vagy és gyönyörű és szeretlek!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Névtelenek!
  (Kellemetlen rájönni, mikor nem az ember barátja írja, hogy szeretlek, hanem egy ismeretlen :D )

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Nemrég nyitottam egy blogot. Feltettem az első fejezetet. Ha van kedved olvasd el és komizz. Köszi. :D Kíváncsi vagyok a véleményedre. :D Ha tetszik, kövesd nyomon a történetet. :D
  www.bonniew-halhatatlannakszulettem.blogspot.com
  Puszszii
  Bonnie

  VálaszTörlés
 5. köszönöm szépen!
  Bonnie: megnéztem, köszi az ajánlót!

  VálaszTörlés
 6. Szép lett! :) Szép a hajad! :)

  VálaszTörlés
 7. Ohho, mondd, hogy még mindig nézed Nórit! :D Én sem tudok leállni, valahogy mindig jó nézni a videóit. Egy-két ötletért nagyon meg tudnám ölelgetni! :)

  Nocy (aki lusta bejelentkezni)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images