Kryolan City

csütörtök, január 12, 2012

Oh, az az utca, az Ó utca...
A Kryolan termékekkel testközelből Barbaránál találkoztam. Ugyanis az oktatás során csak Kryolan termékeket használtunk. Egyetlen (kettő :D ) kivétel a szemceruza és a szájfény volt. A tapasztalatom ezekről a termékekről csak szép és jó! Vastagon fognak, és az alapozók tényleg elfedik a bőrhibákat. De ezt most úgy kell elképzelni, hogy szinte az anyagjegy is eltűnik, ami azért valljuk be, súlyos.. Mivel ezek az alapozók hihetetlen erősek, a Kryolan alapmottójaként nem meglepő, hogy a színházban, filmekben és a TV-ben használják elsősorban ezeket a termékeket.. Na, de azért mi is kaphatunk belőle, ha meglátogatjuk az Ó utcai csodaműhelyt.
A mai napon bevásároltam. De csak szerényen. Vettem volna több mindent is, de a készlet feltöltés alatt volt, így például a megfelelő színű, szem alatti karikák eltüntetésére szolgáló terméket nem tudtam megvenni.
Ámbátor íme, amit igen:Itt azt a 3 kis kiszerelésű alapozót láthatjátok, amivel a tanfolyamon is a legtöbbet dolgoztunk. Ezek azok az átlagszínek, amely megfelelőek a legtöbb ember arcbőréhez. Egyenlőre kicsiben próbálkoztam, így is nagyon sokáig elég lesz. Ezek vizes alapúak, tehát egy vizes szivaccsal kell felvinni az arcra. Van trükk benne, azaz technikája a könnyű használatnak. Természetesen keverni is lehet a színeket. A legfontosabb, hogy a szivacsból az összes vizet csavarjuk ki!


Ez valami csoda találmány. Imádom, egyszerűen imádom és egy hordónyit vettem volna belőle. Csak két dolog gátolt meg benne, az, hogy nem létezik hordónyi kiszerelés, és persze az ára, mi más :) Ez az isteni találmány Transparent Puder néven létezik. Azok kedvéért akik még nem találkoztak ilyennel leírom, hogy ez a mentőöv, a csodafegyver, maga az isteni csoda. Merthogy ez a kis púder megvédi az arcbőrt és a szem alatti részt a lepergett festéktől, pigmenttől. Mielőtt a szem kifestésével kezdesz el dolgozni, ezt egy "pufnival"  felviszed a szem alá, megcsinálod a szemet, majd szép, könnyed mozdulatokkal és egy vastag ecsettel, - lehetőleg egy tiszta alapozó ecsettel - letörlöd. Ahogy megy a por, úgy viszi a kis festék szemeket és láss csodát, egy darab sem marad ott. Oh, mennyit könnyít ez majd a tablóknál és az egyéni sminkeknél. 
Nos, és végül az utolsó kép már, az eszközök, merthogy ezek nélkül csak szerencsétlenül boldogul az ember. 

És most essék szó az árakról is.
Alapozó darabja: 900 FT ( ezek csak utántöltők) Rendes tégely: 2.900 FT
Transparent Puder: 2.100 FT (Nagyobb: 3.200 FT)
Szivacs: 350 FT
Pufni: 400 FT

További kérdésekre szívesen válaszolok. 

Sziasztok

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. .mindig tervezem, ha otthon leszek, elmegyek vegre az O utcaba, eddig meg nem jott ossze......talan jobb is :)

  VálaszTörlés
 2. Csak úgy érdemes, ha a pénztárcád nem vékony :P

  VálaszTörlés
 3. Jaj-jaj, megvan egy újabb úti cél... Miért van ennyi jó sminkes dolog? Úgy betankolnék én is. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy ott mennyi pénzt ott lehetne hagyni...de hát nem lehet ész nélkül vásárolni :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images