Well, well, well...

szerda, január 11, 2012

Én komolyan többet vártam a Manhattan-től. De tényleg.
Már az is nagy csalódás volt a múlt alkalommal, hogy a Max Factor, a 'nagy' mesterek kozmetikuma egyáltalán nem azt adta vissza, mint ami a nevéből következne, és erre tessék itt az újabb. Még november környékén volt a Manhattan-nél egy új, limitált kiadású smink kollekció. Ha jártatok a dm-ben biztosan találkoztatok vele. Már akkor is szemezgettem azokkal a csodaszép színekkel, ami a mini katalógusban persze még élénkebben és gyönyörűbben mutatott, a félig felvágott hajú modell csajon. Nyilván marketing nyomulásról volt megint szó, merthogy - még volt egy utolsó darab a hírhedt készletből és én le is csaptam a VIPetrol színre - majdnem sírva fakadtam, mikor kipróbáltam, és egy átlagos, alig fogó, zöld színnel találkoztam, ami sem nem különleges, sem nem szép, csak úgy van.. Jó, nyilván nekem már a Sleek a mérvadó, mert ha az zöld, akkor zöld... De gondoltam kipróbálom ezt is, és nem, nem fog, hiába kenem.. Persze még hozzácsaptam 2 Manhattan szemhéjfestéket is, de ez megint egy rossz döntés volt.

Manhattan L.E Luxopolis eyeshadow VIPetrol 87 W

Manhattam my box szemhéjpúder barna: Nr. 93N-12 pezsgő: No. 95A


Az utóbbi kettő, egy átlagos, natúr szín, láthatjátok, hogy a kéz teszten sem lehet tőlük elájulni. Sajnos. Na nem baj, újabb tanuló pénz. Egyiket sem ajánlom senkinek. Akinek azonban mégis van ezekből, árulja már el a tapasztalatait?! Lehet, hogy csak nekem nagyok az igényeim? :P


Sziasztok

You Might Also Like

5 hozzászólás

 1. Nekem van egy Manhattan sötét lila szemhéjpúderem, na az a szememen pl halvány lila, semmi színe sincs, szóval tényleg nem érdemes tőlük szemhéjfestéket venni. Nekem ami bevált tőlük, az a púder, és a szemceruza, azok nagyon jók.

  A Max Faktor-ban én is csalódtam, anno púdert vettem tőlük, de 2 hónap után becsomósodott, de annyira, hogy még a fele megvolt, mert ráadásul kicsit nagyobb kiszerelésben árulják, mint más márkáknál a sima púdereket. De most készülök tőlük alapozót venni, remélem az nem lesz ennyire béna.

  VálaszTörlés
 2. Bár sajnálom, hogy Te is ennyire rosszul jártál velük, azért örömteli, hogy mégsem vagyok finnyás, és hogy ezek a termékek valóban rosszak :( Persze lehet velük kezdeni valamit, de koránt sem azt, amiért megveszed. Nekem nagy csalódás volt. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És annyira nem is olcsóak. Néha bosszantó, hogy megveszel vmit pár száz forintért, és ezerszer szebben fog, mint egy Manhatten, ami pl nekem már több mint egy éve ott áll, s alig tudom használni.

   Törlés
 3. Némelyiknek olyan ára van, hogy egy profi boltban nyugodtan vásárolhatnál magadnak igazi minőséget is. Én többet nem ájulok el a névtől.

  VálaszTörlés
 4. Majd teszek fel képet a blogomra azokról, amelyikeket érdemes megvenni - három vagy négy szín egy palettában, iszonyú pigmentáltság, ragyogás, és mindig megdicsérik a sminkem, ha azokat használom. Szóval van köztük jó, csak ki kell fogni, nekem ezekkel szerencsém volt. :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images