Chocolate evening

vasárnap, február 26, 2012

Bármiről is kezdek írni ma Nektek, az első feladatom, hogy elmondjam a nyereményjáték győzteseit. Szeretnék gratulálni a két szerencsésnek, n_norii-nak és GhostGirl-nek! Használjátok egészséggel a nyereményeket. :) A nyerteseket a Tagadás Könyvének szerzője húzta ki!

Nem mindig szeretnélek ellátni Benneteket csupán csak áll leesős bejegyzéssel. :P Szeretnék néha egyszerűbb kivitelezésű sminkeket is bemutatni; a legújabb és legfrissebb termékekről írni Nektek amiket megvásároltam. Remélem nem bánjátok. Mostanában sok új termékhez jutottam hozzá, így bőven van miről írnom. Egyenlőre folynak a tesztelések, de azt elmondhatom, hogy úgy érzem jó vásárt csináltam minddel.

A minap egy kicsit sötétebb hangulatomban kipróbáltam a SLEEK palettáim azon színeit, amihez még nem jutottam el. Végül lefényképezésre került a smink, ami egy egyszerű, kicsit vámpíros hatású kinézetet sugall.

Vizes hajjal indult az egész művelet...
.. és megszáradt hajjal fejeződött be.


Szeretném megköszönni még egyszer, hogy ennyien részt vettetek a nyereményjátékon. A jövőben csak azok jelentkezését tekintem pozitívnak, akik betartják a játékszabályokat. Legyen szép estétek.

Sziasztok

Summary: Thanks to everyone who played my second giveaway. I hope the winners are going to enjoy the gifts. About the pictures: I used my SLEEK palettes' not so often used colors  in these pics, it kind of looks like a vampire make-up. Maybe it 's true, but when I tried the colours I just wanted to gather more information/experience about my palette..
I wish you all a lovely evening.
Bye You Might Also Like

3 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images