Lovely Green

kedd, február 28, 2012

Egy nőnek nem lehet elég táskája. Ez egy olyan vitathatatlan kijelentés, amit évszázadok keményítettek meg és azt nincs az az erő ami szétszakítaná. De ezt írhattam volna a cipőre, ruhára, ékszerekre..jaj, de hosszú a sor. :)
Én is könnyen elgyengülök, ha szép dolgokról van szó. Azonban amiről ma írni szeretnék Nektek az még egy fokkal különlegesebb, hiszen egy olyan táskáról van szó, amit kézzel készítettek.
Hát igen, manapság ez igen ritka. Persze, ahogy elönt minket a tucat/kínai/gyártó soron futó áruk hada, némely emberekből előbb-utóbb csak kitör a vágy az egyedi, személyre szabott ízlésvilágú, különleges kiegészítőkre. Én az egyedi dolgok rajongója vagyok, és hálás köszönet a jó ízlésért az égieknek. :P

Az apropó, mely során ma táskákról beszélünk nem más, minthogy a napokban kaptam kézhez a legújabb Pillangó táskámat. Imádom; és erről Nektek is tudni kell!!!
Rita, - a Pillangó Világ 'Birodalom' megálmodója-  évfolyam- és csoporttársam ill. egyben egy kis időre zenekari társam is volt, aki közel egy évvel ezelőtt kipihenve az államvizsga idegtépő óráit, varrni kezdett. Ez annyira jól sikerült, hogy most már fogalom az általa készített táska...nem csak az ismerősei körében. :)


Munkáit és lenyűgöző táskáit már több százan kísérik figyelemmel és egyre csak jönnek az újabb ötletek. Az utóbbi időben már babbal töltött kedves kis állatfigurákkal is bővült a repertoár, melyek azon kívül, hogy vidámak és színesek, gyerekeknél játékosan csillapíthatjuk a fájdalmat vele, hiszen a felmelegített bab jótékony hatású a gyerkőcök hasfájására vagy fogfájására. Azonban bőséggel találhattok más jellegű kiegészítőket is hajpántokat, falvédőket, borítéktáskákat, öveket, brossok. Én tényleg javaslom azt az egy-egy  kattintást az alábbi linkekre. :)

http://www.pillangovilag.hu/
http://meska.hu/Shop/index/3415
http://www.facebook.com/pages/Pillang%C3%B3/231632496870880

Persze nekem mindjárt tavaszi hangulatom lett ettől a táskától, és egy egyszerű mégis nagyon tavaszi smink jutott eszembe:


Szeretnétek Ti is Pillangó táska birtokosok lenni?

Sziasztok

Summary: I believe when they say: Women can't have enough bags. It is obviously true. We need lots of accessories and as long as we don't satisfy this need the world is nothing but an awful and terrible place. My friend, Rita makes unique bags and another lovely accessories as well. Please visit her web site and watch her works. I felt like spring when I got my new white bag. So, I made a simple spring make-up. Do you like it?
All the best
X

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Kedves Evelin!
  Nagyon köszönöm a hízelgő bemutatásom és az alkotásaim iránti rajongásodat :)
  A smink, amit készítettél gyönyörű! Gratulálok Neked!
  Rita

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak az igazat írtam, és örülök, hogy írhattam róla :) Köszönöm szépen!

   Törlés
 2. http://gothicbeautyblog.kurl.hu/2012/02/nyeremenyem-evelintol/

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images