Teszt: MAC Pigment Golden Olive

szerda, február 22, 2012

Nincs az a smink imádó, aki a MAC névre ne kapná fel a fejét. Persze a kockák is felkaphatják adott esetben, de ez a MAC nem az a MAC -.-
Még tavaly sikerült hozzájutnom, egy eredeti pigmenthez, és bár olyan sok alkalom nem volt még, hogy használjam, úgy gondoltam itt az idő, hogy egy kicsit beszéljünk róla!Igazából, ha az embernek van lehetősége venni egy igazán jó, amolyan örök darab pigmentet, kérlek ne hibáztassatok, ha azt mondom; ez legyen az! Én akkor a bőség zavarával küzdve egy igazi friss tavaszi színt választottam magnak, ami a Golden Olive névre hallgat. Teljesen mindegy, hogy akkor melyiket választom, ugyanolyan elégedett lennék a többivel is. 

Miért is?

... mert, azon felül, hogy a világ egyik legnagyobb sminkmárkájával van dolgunk, szinte 100%, hogy a termék azt adja, amit a vásárló viszont akar látni magán.
... mert, anyagát tekintve enyhén zsíros, ezáltal könnyű használni ill. kis (arany) rögökké áll össze a tartóban.
... mert, könnyen lehet vele dolgozni, legyen szó alá alapozásról erre kitalált alapozóval vagy egy másik színnel.
... mert, annyit adnak, hogy soha nem fogy el.
... mert intenzív a színe, jó az illata.
... mert nem Kínában gyártják
... mert egyszerűen gyönyörű a színe, és ha egyszer láttál egy eredetit, soha nem csaphatnak be hamis árúval.

Ez az utolsó információ nagyon hasznos lehet, ha az interneten keresztül szeretnél vásárolni. Sajnos a Vatera és a hozzá hasonló oldalak tele vannak hamisítványokkal. Én is belefutottam ezekbe az utánzatokba mikor elkezdtem gyűjteni a készletemet. Ezek azok a bizonyos tanulópénzek, amiket sajnos akaratlanul is megfizet az ember. Kell egy bizonyos idő, hogy tudd, mit honnan érdemes vásárolni, vagy adott esetben kitől. Én szerencsés vagyok, mert megtaláltam azt a bizonyos személyt. :)
Érdemes a MAC boltokban megvásárolni a megtetszett darabokat, vagy vannak olyan megbízható oldalak, ahol már garanciát is vállalnak a termékek eredetiségét illetően.
Budapesten már két helyen is van MAC üzlet; a Váci utcában és WestEnd City Centerben.
Interneten keresztül:
www.shopping.hu
www.tesminked.hu
www.strawberrynet.com
www.szemsmink.arukereso.hu

A Golden Olive ára 5.000 FT
Nektek van MAC termék a birtokotokban? Milyen típus és honnan szereztétek be?

Sziasztok!

You Might Also Like

2 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images