S-S-Sparkle

kedd, március 06, 2012

Az előző bejegyzésemben olvashattatok arról, hogy a tesminked.hu oldalról mennyire megéri rendelni. Nem csak a rendelt termékem minősége kifogástalan, hanem a szállítás és postaköltség is rendkívül pénztárca barát.

A mai napon egy másik 'cégről' szeretnék írni Nektek. Úgy alakult a helyzet, hogy azonnal szükségem volt egy jó minőségű műszempilla ragasztóra, így először a Kryolan City jutott eszembe. Mivel már néhány terméküket megvásároltam és meg is vagyok elégedve velük, úgy gondoltam náluk nézelődök először.
/ Itt olvashattok a Kryolan termékeimről: http://avianarahl.blogspot.com/2012/01/kryolan-city.html /

Az internetes vásárlást részesítem előnybe ilyenkor, hiszen én magam messze lakom a 'Falutól', így sok budapesti székhelyű cég esetében csak a webshoppos vásárlás jöhet szóba. A rendelésem során egy ragasztót és egy ragasztó lemosót is rendeletem. Másnap azonban csörög a telefonom és a Kryolan City eladó hölgyikéjével beszélek, aki megerősíti a rendelésemet, majd közli, hogy ahhoz a ragasztóhoz amit én választottam, nincs szükség lemosóra. A kiválasztott termékem nem extra tartós, könnyen eltávolítható, hiszen az anyaga gumis szerkezetű. Így ő azt javasolja, a lemosót ne vásároljam meg!!
Lányok, hát hallottatok már ilyet a történelembe? Hogy van egy olyan hely, ahol az embert nem rábeszélik a sok hülyeségre, hanem észérvekkel alátámasztva a legjobb lehetőséget szeretnék a vevőnek nyújtani. Nem pénzt akarnak lehúzni Tőled, hanem azt akarják, hogy elégedett vásárló legyél. Én nagyon meghatódtam! Ez az igazi profizmus és a kiváló marketing. Ebből is látszik, hogy ez a hely a legtöbb make up webáruházzal szemben nem a csillagokig érő profitra törekszik. Nem véletlen, hogy ott sminkmesterek és maszkmesterek vásárolnak napi szinten...

A termék egy műszempilla ragasztó méretével tökéletesen megegyező nagyságú; semmi abnormalitás. :P (Néhány blogon olyan hülyeségeket lehet olvasni mikor a termék külső leírása a téma, hogy ennek kifigurázására nem bírtam ezt most kihagyni )
Ammónia mentes, latex alapú, 4gr-os kiszerelés. A szép Kryolan logó mellett a papírdobozon a termék leírása olvasható. Strasszköveket ragasztottam eddig vele és a leszedés valóban nagyon egyszerű. Ez a ragasztó nem olyan extra erős, mint pl. egy DUO ragasztó. Műszempilla esetében egy napig van a helyén, utána könnyedén lehúzható a szempillatőről. Nekem ez szimpatikus, hiszen ha műszempillát használok nem akarom, hogy napokig rajtam legyen. Minek? A műszempillák egy-egy alkalomra szólnak. Az extra erős ragasztók esetében viszont kell lemosó, kell egy kis gyakorlat, hogy ne tépkedd ki a szempilláidat.. sok rémisztő történetről lehet hallani, a kedvencem a pillanatragasztós műszempillázás. :/
Összegezve én ezt egy nagyon humánus, természetes megoldásnak tartom. Aki tartósabb műszempillákat akar, keresse fel kozmetikusát a 3D szempillákért.
Kryolan, ismét 5-öst kaptál!!

A termék viszont nagyon be van biztosítva. 1700 FT volt csak a postaköltség!!!! Ez viszont nagyon nem tetszett. Ajánlottan, tértivevénnyel...jó ég, minek? Én értem, hogy biztosak akarnak lenni abban, hogy a termék épségben eljutott a rendelőjéhez, de ezt nagyon nagy túlzásnak tartom. Nos, így legalább már azt is leírhatom Nektek, hogy ha onnan szeretnétek vásárolni készüljetek fel a horribilis postaköltségre. :(

Mint feljebb említettem, strasszköveket ragasztottam fel, amit előzőleg a Vateráról rendeltem. Strasszköveket csak itt vásároljatok. Itt a lehető legolcsóbb és a választékot tekintve a tárcsás megoldások 12 színt kínálnak Nektek, ami elég baráti. Én több mint 1400 követ rendeltem magamnak,jelenleg most a szivárvány össze színe megtalálható nálam. Strasszkő nagyhatalom vagyok :PRemélem 1-2 információ hasznos lesz/volt számotokra!

Sziasztok!


You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images