Teszt: W7 Camouflace Kit

vasárnap, március 04, 2012

Egy smink esetében a legfontosabb rész, a szem!
Persze sok egyéb apró dolgokból áll össze egy igazán jó smink, de a legfontosabb mégis a szem és környéke, hiszen ez az a terület, ami szó szerint szembeötlő a létezésünk során. Értitek :D Így ha sminket készítünk ennek tökéletesnek kell lennie. 
A szem alatti karikát eltüntető korrektor feltalálójának küldenék egy puszit. Már csak azért is, mert olyan dolgot alkotott, ami sok nő életét teszi könnyebbé és boldogabbá, hiszen - igaz csak ideiglenesen- de véget vet a lila karikáknak, eltünteti a kialvatlan, fáradt tekintetet és egy üde arcot varázsol a viselőjének.

A tesminked.hu oldalon egy pofátlanul olcsó korrektorra bukkantam, amit úgy gondoltam 195 FT-os postaköltségért ki kell próbálnom. Igen, jól olvastátok, 195 FT-os postaköltséget írtam, ugyanis az oldal működtetői ennyire szeretnék, hogy náluk vásároljunk. :) Megmondom őszintén ez nekem is nagyon csábító, sőt!

W7 termékem eddig még soha nem volt, de nem sokat gondolkodtam rajta, mikor megrendeltem, bíztam abban, hogy a tesminked.hu oldalra rossz minőségű termék nem kerülhet fel! Nos így is lett. A korrektor elég apró, egy kisebb borítékba belefér - és az élethűbb szemléltetés érdekében egy mérőszalagot is oda tettem -   azonban kicsi a bors, de erős. Csak ezt tudom erre mondani, és akkor már kitalálhatjátok a véleményemet a termékről :P

Meglepetésemre egy korrektor ecsetet is kaptam hozzá. 


5 különböző színt tartalmaz a kis dobozka, könnyen felvihető, akár ecsettel, akár ujjbeggyel. Jó krémes az állaga és jó illatú is! Tökéletesen eldolgozható, szépen fed, nekem nagyon tetszik!!Bár nagyon hófehér bőröm van így némely színek elveszni átasznak, azért erős koncentrálással láthatók. Aki látogatója az oldalamnak pár napja észre vehette a tesminked.hu Bannert. Ha megtetszett a termék egy kattintással eljuthattok az oldalra és nézelődhettek, vásárolhattok is. A rendelt termék 1!!! nap alatt megérkezett, a csomagolás tökéletes volt. Csak ajánlani tudom Nektek az oldalt és a terméket is.
 Tőlem 5-öst kapnak! :)

Előtte:


Utána: 
Sziasztok!

Summary: Few days ago I bought a new product from W7. This is an English brand, the company makes very good concealers that can help us get rid of our dark under eye circles and they also have very good prices. So I tried it and it totally left my satisfied. Please find the picure of the product below if you interested please visit www.tesminked.hu or use the banner on the right side and buy it!  Did you try it before? 
All the best,
X

You Might Also Like

7 hozzászólás

 1. Pont ezt a korrektor nézegetem egy ideje. :)
  Teszt képeket tudnál felrakni az arcodról, hogy mennyire fed jól?

  VálaszTörlés
 2. @Annie: Remélem ezek a képek jól szemléltetik a korrektor szem alatti teljesítményét :) Ha megtetszett, kattints a blogon lévő Bannerre. Jó vásárlást :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen, jó képek lettek :) szerintem én is hamarosan beruházok erre a termékre. :D

  VálaszTörlés
 4. Én még csak egyszer rendeltem innen, de abszolút csillagos 5-ös:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, ha Te is elégedett vagy. :) Te milyen terméket rendeltél??

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images