Work with...Enikő

szerda, március 28, 2012

Ugye jól tudom, hogy van pár Enikő rajongó az olvasóim között? :)
Nos, nekik is szeretnék kedveskedni az alábbi képekkel. A pécsi PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola végzősit láthatjátok a képeken! Nagyon sokan voltak, totálisan lefáradtam, de náluk éreztem magam a legjobban. Nyitottak voltak, érdeklődők, beszélgettek Velem és egy nagyon frankó kis társaságot ismerhettem ott meg.
Sajnos a képek nem a teljesség igényével jelennek itt meg... tudom, hogy sok lány képét nem kaptam meg Enikőtől, így itt szeretném megkérni a lányokat, akiket sminkeltem ott, és nincsenek itt, hogy keressenek meg a venusnight@gmail.com e-mail címen vagy Facebookon.
Enikőről: 

varaieniko.blogspot.com
enikovarai@gmail.com
0036 20216 2979

Hogy tetszenek a képek, Lányok?

Sziasztok

You Might Also Like

12 hozzászólás

 1. úristen,a szemüveges lánynak mi az pödrődő bajusz szemöldök??? :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs nagyobb bunkóság annál, ha valaki névtelenül sérteget mást, ráadásul egy olyan dologért amiről nem tehet!
   Így tisztelettel megkérem minden névtelenül író olvasómat, hogy szokjon le a névtelenségről, mert ezt továbbra sem díjazom. Továbbá, ha lehet a bántó megjegyzéseket tartalékoljuk másoknak.

   Törlés
 2. Nagyon helyesek :) néhány kép kifejezetten jó lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is nagyon szépek a Lányok :) Teljesen egyénfüggő, hogy ki milyen 'mennyiségű' sminket tud magán elképzelni. Van aki a szolidabbat tudja elképzelni a személyiségéhez van aki bátran kéri tőlem a feketét. :)

   Törlés
 3. Nagyon szépek a lányok, te meg nagyon ügyes vagy!:)

  VálaszTörlés
 4. Jajdeszépek! :) Durva, hogy 10 évvel idősebb vagyok, nemáááááár.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is régen volt a tablófotózásom, de az olyan mű volt, nem ám ilyen könnyed modellfotózós hangulatú, mint itt :P

   Törlés
 5. Húúú nagyon tetszenek :) persze van pár kedvenc :$

  VálaszTörlés
 6. sok szép sminket csináltál a lányoknak, de szerintem az egyenes frufrus lánynak nagyon nem áll jól az a szemsmink, amit készítettél. teljesen halott tőle az arca, mert még a frufruja is árnyékot vet a szemére. egykét lánynak van még sötét folt a szeme alatt, ez is gondolom inkább árnyék lehet.. na mindegy, én örültem volna, ha jött volna hozzánk sminkes, amikor minket fotóztak, és nem mi ügyetlenkedünk volna :D a lila sminkű lányé tetszik a legjobban, szerintem neki is tetszhetett, mert nagyon természetesen "viselkedik" a képen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szeretem ráerőltetni senkire sem az én elképzelésemet egy tablókép készítésnél; -ami egy életre szól és az egész rokonság azt nézegeti 20 évig - mindig olyan smink készül, amit az egyén szeretne. Ha azt mondják rám bízzák, akkor nyilván én döntök. Ebben az esetben a sötét smink volt a kérés. :)
   A "foltok" ..hm...egy kőkemény alapozás és photoshop után bátran állíthatom, hogy csak árnyék lehet :P

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images