Work with....Nóri

vasárnap, március 18, 2012

Nagyon izgalmasan indult a pénteki napon, hiszem először vettem részt egy igazi modelles fotózáson. Előzőleg megismerkedtem Morvay Nóri fényképésszel akinek a segítőtársa voltam az alább látható munka során.  A szép napfényes, tavaszi napon elindultunk a Nyíl közbe, ahol a terepszemle után megbeszéltük a smink koncepciót és neki is láttam a munkának.

A kép és a smink Nóri mesterének rendkívül impozáns műtermében készült. Ehhez fogható "termet" élőben még eddig nem láttam. Egy földalatti, pazarul berendezett terem, tele jobbnál jobb fotós cuccokkal és Apple gépekkel. Azt hiszem miden fotós álmát láttam élőben. :)
Az alábbi képeken Tündit láthatjátok, Nóriról bővebben pedig a jobb sávban lévő bannerre kattintás után olvashattok többet! Tegyétek meg!

Az előző bejegyzésben az e.l.f. HD púderről is írtam Nektek, és arról is hogy hamarosan lesz lehetőségem tesztelni..nos Tündi arcán lett élesben kipróbálva. Az eredményt magatok is láthatjátok nagyon szép fényt kapott az arca tőle.

Mit gondoltok a sminkről és a képekről? 

Sziasztok

u.i. Továbbra is várom Tündi jelentkezését az e.l.f. körömlakk ügyében, ha ez pár napon belül nem történik meg új sorsolás lesz!

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. szépen kivitelezett munka és jó fotók:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól áll a smink és tetszenek a fotók :)) Ügyes.

  VálaszTörlés
 3. Biztos nagyon izgalmas lehetett. Milyen érzés megörökítve látni a munkád? A smink nagyon szép, de az erős háttérfény miatt szerintem nem jut annyira kifejezésre (mint amennyire szeretném?).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon izgalmas volt, bírtam volna egész nap más és más sminkekkel a dolgot. :) Őszintén szólva egy kis büszkeséget érzek, mert úgy érzem nagyon jó sikerült a dolog és Nóri is meg tudta valósítani amit képileg szeretett volna! Merthogy itt az erős háttérfény volt az egyik központi elem. De én úgy érzem, mint divatfotó megállja a helyét. :)

   Törlés
 4. .ugyesek voltatok! rengeteg munka van egy ilyen fotozas mogott, az ember nem is gondolna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez a néhány kép belekerült jó pár órába! De megérte :)

   Törlés
 5. csodás képek :) az álarcos a kedvencem:$

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images