Teszt: Bourjois 3D effect és Essence mini szájfény

kedd, április 10, 2012

Nem vagyok nagy szájfény mániás, de azért van ezekben a kis fénylő tubusokban valami. Valami plusz, valami izgalmasság és ha szájfényt használok, nálam akkor mindig valami izgalmas, kiemelt esemény van bekövetkezőben. (Van például kiemelt eseményes parfümöm is, de elárulom, hogy még 20 évre elegendő lesz, ha így haladok)
Ma két mini szájfényt mutatok meg nektek. Igen, tudom mostanában minden termék bemutató párosával történik, ez tényleg a véletlen műve.

A külső:

Ezt a Bourjois 3D effect mini szájfényt még egy tavalyi rendelésem során kaptam Edittől, aki mint egy karácsonyi apróságként küldte el nekem. Ennek a picikének az a különlegessége, hogy eredetileg mobildísz azaz az erre alkalmas telefonokra felszerelhető, így napi 24 órában  is elérhető. Sőt, meg is csörgethető már ha a telefont és a szájfényt 'túinván'-nak vesszük. 
A belső:

Te van apró pici kis csillámokkal (sárga és zöld) amitől csak úgy szikrázik az ajkakon. Jó ragacsos az állaga amitől elég sok ideig rajtunk marad. Mondhatnám úgy is, hogy jó kis súlya van az ajkakon, nagyon sűrű és a sok beszédet például kibírja. 


Akció közben:
Nálam elég fontos az illat, én szinte mindent megszagolok, - ez tényleg szó szerint értendő - így az illatos termékeket akaratlanul is jobban preferálom. Ez a szájfény tényleg remek, olyan érzésem van, mikor viselem, mintha a vízesés alatt rám borítottak volna egy adag csillámot. Intenzív, tartós és tényleg könnyen elérhető.

Összességében: 10/ 10


Na és akkor most jön a  három grácia, a mini Essence szájfények, melyeket szintén kaptam, azaz nyertem Szilvitől, aki úgy írta: nem az ő stílusa a 3 szín. Szerintem inkább a középső rózsaszínre gondolhatott, hogy nem a stílusa, mert a legtöbb embernek az valóban nem jönne be első ránézésre, hacsak... nem tudná, hogy az a rózsaszín valójában nem igazi pink rózsaszínként mutat majd az ajkakon .


A külső:

El tudnám viselni ha minden aprósághoz ilyen haláli csomagolást találnának ki. Ez a 3 apróság, tényleg annyira pindurka, hogy egy női táskában halálra vannak ítélve - ha egyszer belekerülnek onnan többet elő nem jönnek-  DE, itt van ez a kis doboz, ami pontosan kézbe illő, feltűnően színes és a mágnes szerű zárhatóságával bombabiztosan védi a szájfényeket. Nálam ez a külső abszolút nyerő! Rendkívül praktikus!
 A belső:A három közül a rózsaszínnek van isteni rágó illata. Itt is masszív az anyag de mégsem olyan ragacsos, mint ez előbb bemutatott Bourjous-nál. Az állaga nagyon selymes, könnyen felvihető és közepesen tartós. Itt már sajnos gyakrabban kell újra kenni a felületet de ettől függetlenül én meg vagyok elégedve velük.


Akció közben: 


Alább láthatjátok a szájfényben úszó szőrszálaimat is, de azért a valós színeket is sikerült megörökítenem. Annyira tetszetősek, vidám színűek, könnyűek, hogy a család női szakasza már el is kunyerálta tőlem őket. Ezek a szájfények tipikusan nyári bulikba érzik a legjobban magukat. Ajánlom nektek is!!Nálam 10/10

Sziasztok!

You Might Also Like

5 hozzászólás

 1. Jó így is látni őket:)
  Nekem túl világos a legtöbb szájfény sajnos, vagy nem sajnos, ezért mondtam ezt rájuk - is:)
  (Bár a harmadikkal nagyon szemeztem itthon, hogy miatta megtartom őket, de jól tettem, hogy nem!:))

  Mostanában ezért inkább rúzst használok, az látszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, van benne igazság és meg is értem! :) Köszi még egyszer :)

   Törlés
 2. Imádom a Bourjoist <3 nagyon szépek a csillámok benne *-* A szóellenőrzőt kikapcsolnád ? :$ Nem vagyok robot xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh, elnézést..kikapcsoltam, bár őszintén azt hittem be sincs kapcsolva :/

   Törlés
 3. A Bourjois nekem is jöhetne. :-D

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images