Teszt: e.l.f. Eyelid Primer

péntek, április 06, 2012

Mindenképpen bővítenem kellett a szemhéj alapozó gyűjteményemet, hiszen amellett, hogy az "egy sosem elég" elvét vallom, szívesen ismerkedem új termékekkel.
Az 'e.l.f.-ek világa'  mint tudjátok vonz minden értelemben, de ha a termékekről van szó, hát ide nekem, hadd lássam közelebbről.
Két különböző színű primert mutatok meg az e.l.f.-től; egy fehéret és egy barnás árnyalatút.
A külső: Az egyszerű, stílusos csomagolások engem abszolút le tudnak nyűgözni. Ezeknél a primereknél ez tökéletesen megvalósul. A belső folyadék tartalmának megfelelő a külső szín borítás, aminek a fekete kupak rész ad szép kontrasztot.
A belső: A kis folyadék tele van  nagyon apró csillámokkal, tehát magában is használhatjuk, hiszen a csillámossága önmagában megfelel egy natúr szemfestésnek.  A szivacskára éppen egy szemhéjra elegendő adagot tudunk kihalászni. Könnyen kenhető, az állaga selymesen krémes, az illata inkább rossz, mint semleges.


Akcióban: A szemfestékes teszten meglepő eredményt láttam. Az apró kis csillámok egy kicsit elnyomták a szemfesték alap színét, így ahogy a következő képen is látjátok, a bal oldali foltocska szebb, mint a primeres jobb oldali.  (A fehér primert használtam a  művelet során. ) Mint láthatjátok egy kicsit megtörte az alap szín keménységét, több 'fehérség' látszik belőle, mint kéne. Nekem ez annyira nem tetszik, ez esetben ezt az élénk színt tönkre teszi. Ez világos színnél azonban rendben lenne! (Ez a gyönyörű kék a Collection 2000 Spellbound színe)

Bal oldal primer nélkül------jobb oldal primerrel

Mindezek ellenére, a primer atombiztos, lemoshatatlan, nagyon erős szappanos dörzsölés után is meglátszott a kék folt a kezemen. Tehát attól nem kell tartani, hogy a feladatát hanyagul látná el.


Hideg volt a víz :P

Összességében 10/ 9 pontot kap Tőlem!

Sziasztok!


u.i. Aki még nem látta volna egy szuperszonikus e.l.f. palettát lehet nálam nyerni. Katt: http://avianarahl.blogspot.com/2012/04/nyeremenyjatek-elf-sminkpaletta.htmlYou Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images