Teszt: Make Up Academy eyeshadow Pearl

péntek, április 27, 2012

Ezt a gyönyörű darabot Edittől kaptam ajándékba, mely az egyik személyes kedvenc színe is, így nagyon vártam, hogy vége belepiszkáljak az amúgy nagyon különleges szemfestékbe. 

Elsőre is látszik, hogy ez a darab nem kis pálya, már csak azért sem, mert annyi gyönyörű színjátszás történik ebben a kis tégelyben.

A külső: A MUA termékek nem régóta vannak a piacon, tesójukkal a MUA Pro termékekkel, és azon felül, hogy 1 fontért osztogatják a termékek többségét Angliában (ez most tényleg komoly??) kifejezetten jó minőségűeknek találtam ez eddigi MUA dolgaimat. A csomagolás nincs agyoncifrázva, szépen kattanó homorú műanyag rész fedi a festéket.

A belső: A festék alapszíne a fekete, ami lilás csillogós színekkel van kiegészítve. Elég különleges az egyveleg. Építhető és úgy érzem kell is, mert elsőre nem fed olyan jól, de kinek okoz gondot többször átmenni a festéken?! :)

Akció közben: Tömör állagú a festék, rendkívül pigmentált, mintha lila csillámot kevernénk össze feketével és mély lilával. Tartós, MAC alapra tettem rá és nagyon nehezen tudtam csak lemosni magamról, mind a simát mind az 'alaposat'. Illata nincs. Biztos, hogy készíteni fogok vele egy kreatív sminket is, mert nagyon megihletett!!

bal: alap nélkül - jobb: alappal

Beszerezni blog salekről tudjátok, pl. innen: http://barbeautysale.blogspot.com/2012/04/bargain-3-smashbox-bourjois-mua.html

Összességében, tőlem 5-öst kap a termék.

Sziasztok!


You Might Also Like

7 hozzászólás

 1. nagyon tetszik..alapvetően mit gondolsz a MUA termékekről? néztem a weboldalukat és valami elképesztő olcsóak az áraik, most valami szülinapi akciójuk is van, és gondolkozok, hogy rendelek valamit...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tök jó, leírtad, miért nem láttam?:D bocsi, hogy fárasztalak...

   Törlés
  2. Ha van rá lehetőséged, mindenképpen rendelj egy-két dolgot! Hidd el, meg fogsz elégedni velük!
   Amúgy nem fárasztasz :P Hékás :P

   Törlés
 2. Szépnek tűnik, várom azt a kreatív sminket!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images