Diamond Cat Eyes

csütörtök, május 24, 2012

A tegnap este készített sminkben új termékeket is használtam (Laura Mercier, Elf tus) és először úgy gondoltam, hogy egy izgalmasabb alkalmi sminket készítek, de aztán mégiscsak meggondoltam magam és feldobtam pár kevésbé hordhatóbb "elemmel".
Már megfogadtam, hogy ráállok a délutáni smink készítésre, hiszen így szebb képeket tudok kattintani és a részletek is jobban kivehetők így, azonban tegnap sajnos máshogy alakult.
(Igen, a kiskutyákat fotóztam, Nektek :P )
Amit fontos tudni, hogy a mozgó szemhéj és az ajak ezüst csillámporral van díszítve ill. apró halványkék kövek az oldalsó díszítő elemek.
Lehetséges, hogy ezt majd újra elkészítem, és nappali fényben lefotóztatom a Virággal, mert én ezt egészen izgalmasnak tartom és tényleg szeretném ha jobban "átmenne" :)
Sőt lesz az elkövetkezőkben menyasszonyi smink, arcfestés és minden móka ami csak az eszembe jut! De a termékek bemutatása is fontos, úgyhogy most egy darabig erre készüljetek :)

Sziasztok :)

You Might Also Like

8 hozzászólás

 1. Uhh ez a szemfestés brutál jó lett :)
  Nagyon szép és ismét nagyon kreatív :D

  VálaszTörlés
 2. Nekem most főleg a tusvonal és afeletti rész tetszik nagyon :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem a harmadik képnél teljesen átjött! :) Nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 4. Ha lesz a Livin' Pretty blogon újra Project Pretty, nevezel rá? Mert szerintem érdemes lenne. :)

  VálaszTörlés
 5. A kek szemedhez nagyon jol all ez a smink:-) Csodalatos!!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen!! :) Virággal már lebeszéltem és hamarosan ezt újra fotózza rendes körülmények között, azokat a képeket is felteszem majd!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images