Rúzsozásra fel!

vasárnap, május 27, 2012

Nézelődtem a rúzsgyűjtő tálkámban és rájöttem, hogy Ti még nem is láttátok az én legtöbbet használt kencéimet. Hiba! Úgyhogy most egy csokorba gyűjtöttem a kedvenc rúzsaimat. Ezek azok, amiket a legtöbbször használom, - persze alkalomtól függően - és amelyek közül az egyik mindig a táskámba pottyan, ha útnak indulok. 
Na, persze van még bőven több is, de úgy gondoltam 5 darab elég lesz mára! :)
Ezek a rúzsok egytől egyig nagyon tartósak és az intenzív színüket nem vesztik el a nap végére sem. Persze azt nem mondhatnám, hogy teljesen "evés- és ivásállók" lennének, de arra a kis időre míg tündökölnöm kell benne, addig a feladatukat elvégzik!

A legtöbb rúzs Avon-os. Nagyon kedvelem az Avon rúzsait, mert nagy a választék, jó a minőség és csak jó tapasztalataim vannak a katalógusból vásárolt termékekről (még a ColorTrend-es rúzsokkal is)! Bár a CT többi termékét kifejezetten rossznak tartom, a rúzsokra nincs ok panaszkodni!


A sorban állok pedig balról jobbra:

1. AVON- Terracotta
2. AVON- Glazed coral
3. ORIFLAME- Goddess
4. AVON- Pink Pop
5. ColorTrend- Sparkle shine
Amúgy nagyon kedvelem a pirosas-vöröses árnyalatokat. Minél sötétebb egy rúzs, nekem annál jobban tetszik. A fehér bőrömmel nagyon jó kontrasztot ad, így sokszor vámpírnak neveztek a barátaim a külső megjelenéseim miatt. Ezt abszolút bóknak vettem :)

Ti hogy álltok a rúzs kérdéssel? Rúzsosok vagy szájfényesek vagytok?
Mi a kedvenc terméketek?

You Might Also Like

11 hozzászólás

 1. Inkább rúzs :) de elég ritkán használok.

  VálaszTörlés
 2. A 4. kivételével mindegyik tetszik (de főleg az 1.), és el is tudnám képzelni magamon, ami azért nagy szó tőlem :D Én egyiket sem használok rendszeresen, most szoktatom magam arra, hogy legyen valami a számon :)
  Egyébként én is a sötét rúzsokhoz vonzódom - most is vettem egy olyan gyönyörűt, de fogalmam nincs, mikor fogom hordani - , pedig nekem nincsen világos bőröm, mégis, valahogy ezek állnak jól, vagy az olyan színek, amik szinte teljesen olyanok, mint a szám színe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A sötét rúzsokban van valami különlegesség, valami izgalmasság. :)

   Törlés
 3. nekem pont hogy a pink pop tetszik :) mostanában barackosat használok és korallt :))

  VálaszTörlés
 4. Az Oriflame rúzsnak nagyon szép színe van! Mostanában én is rúzsos típus vagyok, a lilás, pinkes árnyalatokat szeretem. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem mindegyik tetszik, de különösen a sparkle shine és a pink pop. Viszont én egy kicsit inkább a szájfények felé hajlok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Szóval, újra! :)
   Nekem is van pár finom illatú (ízű) szájfényem, de olyan hamar leeszem őket :/

   Törlés
 6. A középső bakker *-* nagyon tetszik <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annak brutális színe van! Azóta sem találtam olyat. :/

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images