Teszt: Laura Mercier- Steel Shining szemfesték

szerda, május 30, 2012


Van 1-2 olyan szemfestékem/palettám, ami nyomokban ásványi anyagokat tartalmaz, azonban én ezt a Laura Mercier terméket tekintem az én első igazi ásványi alapú festékemnek. A pixiwoo videókból ismertem meg, és már ott nagyon megtetszett ezeknek a festékeknek a finomsága és az érdekes, matt színviláguk.
Én elsőre a Steel Shining színt rendeltem meg, mely lefordítva szürkét jelent a valóságban. Nem voltam teljesen tisztában azzal, milyen színt is rendelek, zsákba macska volt ez a vásárlásom, de kíváncsi voltam a termékre és hogy tényleg annyira jó fogás, mint ahogy a videókból ezt leszűrtem.

A külső: Láthatjátok a dobozkát is, ami már egy kicsit leharcolt kinézetű. Ez annak köszönhető, hogy én az összes festékem/palettám dobozát megtartom, és abba vissza is teszem használat után. Ez így van rendjén!
Szóval a külső doboz leírást kihagynám és mennék a tégelyre, aminek az alsó része átlátszó és a csavarhatós kupak része barna színű. Határozottan jól néz ki a csomagolás.

A belső: A festék le van ragasztva egy kicsi védőfóliával, ami alatt a szokásos 3 pontos védő részt láthatjuk. Én képtelen vagyok normálisan használni az ilyen védő részt és rendszerint lefeszegetem a festékről. Ha valaki birtokában van annak a tudásnak, hogy hogy kell helyesen használni így a festéket, kérem ossza meg velem, mert a lefeszegetés általában kisebb festék veszteséggel jár. Hm, igen.

Akció közben: A tégelyben nagyon finom porocska van, amiből egy kevés is elég az ecsetre, mert annyira jól fog, hogy nagy öröm a használata. Könnyen kenegethető, tényleg elég egy mártás a tégelybe. A kis szürke por matt színe ellenére nagyon erős fedést tud biztosítani, ami nekem nagyon megtetszett, így a jövőben biztosan fogok még ilyen terméket venni.
Nagyon meg vagyok vele elégedve!Bal oldal: Primerrel    Jobb oldal: Primer nélkül

Itt fehér primert használtam, így a szín egy kicsit kivilágosodott, de alapvetően nem szükséges nagyon az előalapozás, mert tartós a festék, nem gyűrődik be egy hamar a ráncokba.
A terméket ITT tudjátok megvásárolni.

Ezekről a termékekről mi a véleményetek? Próbáltátok már?
SziasztokYou Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images