Az I. forduló eredménye - az 5 tovább jutott lány!

péntek, június 29, 2012

Elérkeztünk az első forduló végéhez. Nem fogjátok elhinni, de nekünk hatalmas élmény ez az egész verseny, Evelinnel teljes izgalomban vagyunk hetek óra, hát még, amikor megláttuk a Lányok műveit:)
Nem titok, volt, akinél én konkrétan megijedtem, dobtam, egy hátast...!:)

Nagyon gonosz leszek, egyrészt, mert csak a poszt végén írom le, kik mennek tovább, másrészt, mert a véleményünket is elmondom a munkákról. Nem teljesen egyeztettük ezt le, de nagyjából fedi Evelin gondolatait is, de azért inkább kezeljétek úgy, mintha csak az enyémek lennének. Nem leszek kedves:) Bár nem vagyok sminkmester, de volt, amiben Evelin is igazat adott, illetve szerintem nála vagy később bármilyen formában az ő véleményét is elérhetitek.Athina:

Azt hiszem, a legmeghökkentőbb címet teljes mértékben Athina vinné el. Én egy jó fél órán át szörnyülködtem, nagyon megijedtem. Viszont ez nem lenne alapvetően gond DE nagyon látszik, hogy ebben a "maszkban" semmi nincs eldolgozva, elválik a nyakától, nem egységes, egy nagy trutyi az egész.Athina nevezési sminkje viszont olyan gyönyörűen volt elsatírozva, hogy valami hasonlóan szépet vártunk volna tőle:(

Evelin pontja: 6
Szilvi pontja: 4Varga Lívia:

Nekem ő tetszett, volt benne ötlet, a ketchupos késen meg jókat derültem:) Bár persze itt is vannak gondok, de ez egy amatőr verseny. Sajnos a ti tetszéseteket nem nyerte el Lívia munkája.

Evelin pontja: 6
Szilvi pontja:7Papp Zsanett:

A tátott szájas kép egyszerűen szuper, annyira jól állt Zsancinak, amit csinált, bár a szemöldökét nem sikerült eltüntetnie, illetve az ötlet picit sablonos volt. 

Evelin pontja: 7
Szilvi pontja: 7Szamtári Flóra:

Ez most az én véleményemet fogja csak tükrözni, én csalódtam Flórában. Tudom, hogy nem volt sok ideje, de ez a versenyzők nagy részénél így volt azt hiszem. Flóra biztos vagyok benne, hogy ennél többre képes, hiszen olvasom a blogját. Az ötlet pedig nagyon különleges volt! 

Evelin pontja:7
Szilvi pontja: 6


Simon Kornélia: 

Nála belecsöppentünk egy nagyon rossz szituációba, ő egészségügyi okok miatt nem tudta elküldeni a verseny sminket, csak a próba sminkjét. Nem is kapott túl jó szavazatokat tőletek, viszont mi értékeltük a fantáziáját, hogy nem akart sablonos lenni, és bár nem használt meglepő színeket, technikát, megfogott minket Kornélia:)

Evelin pontja: 9
Szilvi pontja: 8

Hajós Saci:

Saci vitathatatlanul sokat dolgozott és megérdemel minden egyes pontot, bár az ötlet eredetiségét hiányoltuk nála. 

Evelin pontja:6
Szilvi pontja:8


Vozár Viki:

Nekem az ő ötlete volt az egyik, ami a legnagyobbat ütötte, mert egyáltalán nem volt sablonos, teljesen egyedinek érzem, és gyönyörű lett, bár egy picit zavarban voltam, hogy mégis ő ki és mi akar lenni. De bárcsak ilyen vonalakat tudnék magamra rajzolgatni:)

Evelin pontja: 9
Szilvi pontja: 9
Farkas Adrienn: 

Akik innentől jönnek, őket már nagyon nem kell kommentálni, talán nem is lehet. Adrienn ötlete picit sablonos volt, viszont az én véleményem szerint szuperül kivitelezte.

Evelin pontja: 9
Szilvi pontja: 10Bodó Gabriella:

Az egyik nagy meglepetés. A pályaműveinél már láttuk, hogy azért ő nagyon tud, de hát azért az más, viszont most, amikor megláttuk, hát nem igazán jutottunk szavakhoz, nem akarok nagyon ömlengeni, mert az összes lány megérdemelne mindentől függetlenül, hogy ódákat zengjek róluk, de azért Gabi begyűjtött a csillagot is:)

Evelin pontja 10*
Szilvi pontja: 10Sipka Barbi:

Tudtam, hogy ő nagyon kreatív lesz, ez így is volt, az ötlete igazán egyedi, Vérboszorka:) Sok rosszat nem tudok mondani:)

Evelin pontja: 8
Szilvi pontja: 9

De ugye ezek a pontok csak a mi véleményünket türközik, lehet, hogy ezt ti teljesen átírtátok? 

A kommenteket összesítettük, átnéztük, összeszámoltuk, átkonvertáltuk 1-10ig, és íme a végeredmény, vagyis annak az öt lánynak a neve, aki a következő fordulóba jutott, ahol egy szabadon választott sminket kell elkészíteni, nincs kikötés, nincs kötelező kellék, viszont megsúgom, óriási befolyásoló tényező lesz az értékelésnél a lányok KREATIVITÁSA.

Az öt lány, aki megmutathajta ezt nekünk:

Bodó Gabriella      29
Sipka Barbara és Farkas Adrienn     27-27
Vozár Viki     24
Simon Kornélia     21

Őszintén gratulálunk mind a 10 lánynak, és nagyon örülünk, hogy kezdődik az újabb forduló:)
A lányoknak egy hetük van elkészíteni a munkáikat, és a már megadott szempontok szerint elkészített fotókat elküldeni mindkettőnk (!) e-mail címére. 

FIGYELEM! A következő fordulóból CSAK 2 lány megy tovább:(

A nyertes a TOO FACED The Bathing Beauty The Summer Sunset palette tulajdonosa lesz. Köszönetet szeretnénk mondani ezért Editnek a BeautySale Blog írójának.
Illetve, egy új nyeremény, egy Sans Soucis termék is a nyertes lánynál landol majd, köszönet a Biodroga-nak. Sajnos még nem sikerült eldöntenem, hogy ez egy szájfény vagy szürke szemceruza lesz-e:)))

A szavazók között egy Make Up Academy Pro Mosaic Blush pirosítót sorsolunk ki! Szintén Edit felajánlása:)

A szavazóknak pedig mi is nagyon köszönjük a korrekt részvételt!
Kérünk Titeket, tiszteljétek meg a Lányokat és minket is kulturált véleményformálással:)


Sziasztok,

Szilvi


You Might Also Like

7 hozzászólás

 1. Grat minden lánynak, a bejutottaknak és a nem bejutottaknak is! :)))
  Már nagyon várom a további versenyképeket! :))))))
  Hajrá csajok! :) ;)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog vagyok :) Köszönöm szépen mindenkinek :)

  VálaszTörlés
 3. ÚÚÚ Gratula mindenkinek! :) Várom a köv. fordulót :$

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen mindenkinek a szavazatokat! Nagyon kedvesek vagytok! :)
  Hatalmas öröm ez számomra, el sem hiszem! :) Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy elsőként jutok tovább :) Remélem a következő fordulóra készített munkám is hasonló sikert arat majd :).

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok lányok!! szerintem azok jutottak tovább, akik valóban nagyon ügyesek voltak!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok a bejutottaknak!!!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images