A satírozás királya- MAC 217

csütörtök, június 28, 2012

  Amikor az én Drága 217-esem hozzám került, esküszöm jobb bánásmódot kapott, mint a kutyáim. Nagyon vágytam erre az ecsetre és egyszer úgy alakult, hogy meg is tudtam venni. Persze fájdalmas volt a tudat, hogy leginkább a nevet fizetem meg, de úgy voltam vele, hogy ha ez az ára, hogy megkaparintsam, legyen...

Az első fürdetés után egy kicsit meglepődtem, mikor is a szélső szálak, össze-vissza kezdtek állni megszáradás után. Belül lappangó kételyemet tovább erősítette az a tény, hogy a feliratozás elkezdett rohamosan kopni. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon normálisak -e ezek a jelenségek, és hogy egy eredeti Mac terméknél valóban felmerülhetnek-e ilyen pitiánernek tűnő problémák? Netán pont az enyémet cserélték ki a 150 Ft-ból legyártott kínai nóném MAC-re a pult alól?
Nos, minden alkalommal ezen töröm az agyam, egészen addig amíg nem használom. Mert amikor munkára fogom, tudom, hogy ez az ecset a lehető legjobb satírozós barátom és az elkészült munka után, már az sem érdekel, hogy eredeti vagy sem. Olyan tulajdonságai jönnek elő ilyenkor, melyek azt mondatják a kételyeimre: 'Jaj, Evelin, túl sok a rinya...'
Extra puha, extra figyelmes, mintha tudná, hogy mit akarok...engedelmeskedik minden feladatnál.

A szülinapomra kapott Robert Jones könyvből a minap kiválasztottam 2 natúr szemfestést és megcsináltam. Leginkább a minimális színhasználaton alapulnak ezek a sminkek, rendkívül körültekintő satírozással fűszerezve. Robert bácsi nagyon nagy hangsúlyt fektet a szempillákra! Szinte ez az a rész amivel a legtöbbet foglalkozik a sminkelés során és egészen drámai változásokat tud faragni.
Íme az én 2 változatom, de sajnos elég későn fényképeztem, így a valódi ragyogást most nem tudom visszaadni! :/Íme az én kis koszos 217-esem, aki legyen hamis vagy valódi az egyik legfontosabb ecsetem! :)Nem tudom Nektek volt-e már hasonló érzésetek egy-egy drágább sminkecset kapcsán. Ha igen, írjátok le nekem!

Sziasztok :)

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Nekem nincs (mert nincs drága ecsetem :D) Szépek ezek a natúr sminkek :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Csinálunk belőle egy ismétlést hamarosan!

    VálaszTörlés
  3. Az első smink nagyon, nagyon tetszik, annyira el tudnám képzelni magamon. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images