START- Nyári sminkverseny- A bejutottak!

szombat, június 16, 2012


Kedves Versenyzők/ Blog olvasók!

Tegnap, június 15.-én lezárult a Nyári Sminkversenyre való jelentkezés, mely során egy alkalmi vagy party sminkről készült fotókat kértünk nevezésként a leendő versenyzőktől.
Örömmel jelentem, hogy jelentkezők száma felülmúlta várakozásainkat. :) Köszönjük a beküldött munkákat! 
Voltak, akik bátran az első nap elküldték a jelentkezést, de voltak olyanok is, akik az utolsó pillanatban indultak, hosszasan elgondolkodva és mérlegelve, hogy vajon milyen következményekkel járhat, ha ők erre most jelentkeznek! Vajon őket is megszólják majd nagyobb hatalmak a nevezésük miatt? Netán ezután ők is a feketelistán lesznek?

Ezen a versenyen a kreativitást, az összhatást és a feladatmegoldást díjazzuk amatőr alkotók tollából (ecsetéből) és kérem a leendő szavazókat is, hogy mindezt vegyék figyelembe a szavazati komment leadásánál.


Az elbírálás során, a smink kivitelezését, tisztaságát; a színhasználatot, a megvalósítást, ötletességet vesszük figyelembe. Aki nem került be az első 10-be,  ne csüggedjen! Sok gyakorlással és elszántsággal bármit meg lehet tanulni, el lehet sajátítani. Ne adjátok fel, hiszen több helyről is hallottam már, hogy az elkövetkezőkben sminkversenyek fognak indulni. Érdemes nézni a blogokat és élni a lehetőségekkel, hiszen ezek mind tapasztalatokkal gazdagítanak majd Benneteket. Akik nem jutottak be, azoknak egy pár mondatos tippet, tanácsot is írtunk, hogy mi az, amire figyeljenek majd egy legközelebbi verseny nevezésekor. Lányok, még egyszer köszönjük a jelentkezéseteket!

Azonban van nekünk 10 olyan lányunk is, akiknél úgy érzetük felkészültek már egy ilyen megmérettetésre. Íme A lista :)
A 10 versenybe jutott neve, nem rangsorolva!

1. Varga Lívia

2. Bodó Gabriella
3. Papp Zsanett
4. Sipka Barbara
5. Hajós Saci
6. Szatmári Flóra
7. Simon Kornélia
8. Farkas Adrienn
9. Justamakeup Viki
10. Berényi AthinaGratulálunk a 10 versenyzőnek! A következő lépés pedig nem más, mint az első fordulóban meghirdetett feladat végrehajtása, azaz egy Farsangi/Halloween-i smink megkreálása a kötelezően használt kellékeket figyelembe véve!
A munkákat június 23.-áig kérjük elküldeni az alábbi címekre: venusnight@gmail.com illetve makeyourworldup@gmail.com !  (Mindkét címre kérjük elküldeni)
(Természetesen minden versenyző megkapta már a személyes e-mail értesítőjét, ez csak itt emlékeztető :P )
A munkákat még aznap közzétesszük és egészen 1 hétig lehet szavazni, azaz június 29-ig!

A szavazás során mindenkitől 1 nevet kérünk kommentbe, akiről úgy gondolja, hogy a következő fordulóban is megállja a helyét, kíváncsi a munkájára.  Lehet indoklást is írni, hogy az adott smink miért tetszik, vagy éppen miért nem, de kérnék mindenkit, hogy a véleményét kulturált keretek között ossza meg velünk, kiemelten akkor, ha építő jellegű kritikát szeretne írni 1-1 munkára. Tiszteljük meg a versenyzőket és magát a versenyt is ennyivel! A szavazáshoz érdemes feliratkozni, hiszen így könnyebben fel tudjuk venni a kapcsolatot a szavazásban részt vett szerencséssel, mivel egy Makeup Academy Pro Mosaic Blush pirosítót sorsolunk ki a 3 fordulóban részt vett szavazók között. Akit nem tudunk elérni, az sajnos másra ruházza rá a nyeremény elvitelének lehetőségét.
Minden szavazat 1 pontot ér. A végén pedig a legtöbb pontot kapó átalakított 10 pontot kap és így csökken lefelé az adható pontérték. Mindkét blogon lehet szavazni, de aki szavazott az egyiken, az már ne szavazzon a másikon. Mindenkitől csak egy szavazatot fogadunk el.
Természetesen mi is (Szilvi&Evelin) pontozni fogunk mindenkit 0-10 -ig és a három érték összege adja a végső eredményt. A felül bírálati jogot fenn tartjuk.


A nyertes egy TOO FACED The Bathing Beauty The Summer Palett tulajdonosa lesz, köszönhetően Editnek a barbeautysale.blogspot.com írójának felajánlásával!

Nos, tehát a verseny ezennel kezdetét veszi! Figyeljétek az Aviana Rahl és a Makeyourworldup blog oldalakat; jobb oldalon kis képben, mindig kint lesz az aktuális link, melyen elérhetitek a versenyt!
Sok sikert az alkotóknak, a többieknek pedig kellemes nézelődést, szavazást! J

u.i. tessék felírni: Június 23.-a, sminkverseny szavazás J


You Might Also Like

19 hozzászólás

 1. Nagyon várom a munkákat, és remélem, a legközelebbire majd nekem is lesz energiám nevezni. Jó sminkelést a bejutottaknak! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már mi is izgatottan várjuk a munkákat! Verseny pedig még biztosan lesz, több lány is tervez indítást :)

   Törlés
  2. Addig pedig elfoglalom magam a begyűjtött inspirációs képeimmel. :-)

   Törlés
 2. Köszönöm a lehetőséget!!! Nagyon várom az első fordulót, mert imádom a halloween sminkeket. (aki követi a blogot, láthatta, hogy nem egy sminket készítettem akkor abban a témában)

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a bejutottaknak, kíváncsian várom a munkáikat!

  VálaszTörlés
 4. Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget! Már nagyon várom, és kíváncsi vagyok a többi leányzó munkájára is! :)

  VálaszTörlés
 5. Húúú, ez kemény mezőny lett. Már akit ismerem persze. Tegnap éjjel megszületett az ötletem, de lehet, hogy annak tükrében, kikkel állok szembe, újra kell gondolnom a kompozíciót! Mindenesetre nagyon várom az első fordulót! :D

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is kemény a mezőny :) Egyfolytában azon gondolkozom, hogy mit is kellene alkotni. Vannak ötleteim, de minden percben azt érzem, hogy kevés :)

  VálaszTörlés
 7. Amikkel bejutottak a jelentkezők, abból nem csináltok az első fordulóig posztot?:) Engem az is érdekelne nagyon és várom a versenymunkákat, akiket ismerek/követek amúgy is szoktak lenyűgöző sminkeket csinálni, "csak úgy" is, szerintem nem csak én lennék kíváncsi milyen művekkel jutottak be:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nos, ha a versenyzőknek nincs ellenére, akkor nagyon szívesen csinálunk egy posztot belőle! Ezen ne múljon :)
   Még egyszer sok sikert Lányok!!

   Törlés
  2. Nekem nincs ellenemre, mert az a smink már eleve szerepel a blogomon.

   Törlés
  3. Az én beküldött sminkjeim is megtalálhatóak a blogon :)

   Törlés
  4. Az enyém egy régebbi, de szerepel a blogomon. Nyugodtan ide is felrakhatjátok! :)

   Törlés
 8. Én is nagyon izgulok, az örömöm már már félelembe csap át. Nagyon erős a mezőny szerintem is, örülök, hogy ilyen jól sminkelő ügyes csajok közé kerültem be!
  Amúgy én is gondolkozom agyalok, hogy mit és, hogy kéne csinálnom. :)
  Nagyon várom az első forduló alkotásait!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon tetszett a poszt :)))
  A blogom: http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 10. Jaj, de örülök!:) Nem voltam gépközelben pár napig, erre most ez fogad, hihetetlen! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images