Teszt: Bobbi Brown Concealar Kit- Warm Ivory

vasárnap, június 03, 2012

Bár, ezt a terméket nem most vettem, azért úgy éreztem, nem ártana egy kicsit részletesebben beszélni róla.
Mint tudjuk, ez egy elég neves márka, így az ára is elég borsos. Én anno egyáltalán nem ismertem még BB termékeit, így egyfajta bizonytalansággal vásároltam meg az első termékemet. Azt el kell ismerni, hogy a bőrgyógyászok és a szemorvosok megerősítő és megnyugtató alátámasztása, miszerint a terméket nyugodtan alkalmazhatjuk, jó érzés. A szem alatti karikák eltüntetését segíti a fekete dobozka, melyet én smink videókból ismertem meg.

A külső: Nagyon igényes csomagolásban van a szett, amihez egy tükör is jár. A jellegzetes Bobbi külsőt én nagyon kedvelem, a lekerekített sarkok miatt is és a biztonságos bezáródásért is.

A belső: Mint említettem, egy tükör is tartozik a 'szemkörnyék helyreállító' kis berendezéshez. A bal oldali karikában maga a krém van, a jobb oldaliban pedig a fixáló por.

Akció közben: Először a bal oldali tégelykét használjuk. A gyűrűsujjunkkal apró, ütögető mozdulatokkal vigyük fel a szem alatti területre a krémet. Fontos, hogy ha a szem alatt dolgozunk, mindig nagyon óvatosan vandálkodjunk, hiszen a szem alatt 7x vékonyabb a bőr, mint például az arcunkon bárhol, így ez a terület kifejezett óvatosságot igényel. Ha megvagyunk akkor a jobb oldali tégelyben lévő porral fixáljuk. Én ezt szoktam az ujjammal is, de természetesen ecsettel is fel lehetvinni.Warm IvoryElőször ezt használjunk

Majd ezzel fixáljunk

BB nélkül

BB-al

BB-al (a mozgó szemhéjon is)

A képeken látható, hogy a termék már használat alatt van egy ideje, de azért nem viszem túlzásba a használaton, mégiscsak egy szuper minőség, amit arany áron lehet beszerezni. Próbálok vele tartalékolni. :) Krémes, könnyen eldolgozható, nem kell sokat használni belőle, biztos fedést biztosít. A fixálás előtt érdemes újra átmenni és elegyengetni a krémet, hiszen a szem alatt könnyen megtörik a folytonosság és ha így fixáljuk a krémet, nem kapunk szép eredményt. Praktikus a csomagolás, nagyon könnyű, így a táskánk alapdarabja lehet.
Nekem a termék bevált, nagyon szeretem, örülök, hogy anno beruháztam rá.

Ára: kb. 7000 FT
Hely: Váci utcai Dougles


Ti mit használtok a szem alatti karikák eltüntetésére?
Sziasztok

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Most a Lush folyékony korrektorját használom a szemem alá,karikák ellen :)
  Örülök,hogy bemutattad,egyszer szeretnék egy ilyet.

  VálaszTörlés
 2. Többféle korrektort kipróbáltam, de nem nagyon jöttek be...bár az alvás sokat javítana :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem sajnos alapvetően sötét a szemem alatt mindig. Most csak sima korrektort használok, de majd később ki akarok próbálni mást is.

  VálaszTörlés
 4. Én is az alvást tudom ajánlani:) De sajnos nagyon drága:D Elveszi tőlünk az időt. És az ,mint tudjuk az idő=pénz:D

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images