Teszt: Urban Decay mono szemfesték

vasárnap, június 10, 2012

Erről a termékről érintőlegesen már volt szó korábban, de most szeretném egy kicsit részletesebben is megmutatni Nektek ezt a szemfestéket.
Az Urban Decay termékekről először a Naked paletta kapcsán hallottam. Persze csak áradozást. Biztosan jó lehet, de én egyenlő megelégszem a Sleek Au Naturel palettájával is. Nyilván ez azért van, mert sajnos a pénztárcám rám parancsolt, hogy ez most így lesz. Ki mer vele szembe szállni?
Visszatérve ehhez a kicsi bohókás külsejű darabhoz..szeretem a kéket, így nem volt kérdés, hogy a felkínált lehetőségek közül kire esik majd a választásom. Élesben sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, így most csak egy kézteszt tapasztalatit osztom meg Veletek.

A külső: Nagyon bírom az UD önálló kis szemfestékeinek kinézetét. Láttam már fekete-zöldes kinézetet is, és szerintem ez nagyon ötletes, figyelemfelkeltő és trendi, ha lehet így fogalmazni. Hiszen, ha a Naked palettára gondolunk, annak a külseje nagyon elegáns és sokkal szolidabb ehhez képest. Ez az igazi fiatalos külső, nálam abszolút nyerő!

A belső: Persze nem csak a külső a nyerő, hanem a tető felpattintása utáni látvány is. Gyönyörű selymeskék szín, tapintható minőség. Mindehhez jár egy apró tükörke is, ami bár nem feltétlenül elvárható egy ilyen kis mono festéknél, de ha már így kapjuk hozzá, akkor köszönjük szépen! ( Egy tükör a női táskában sosem hátrány)

Akció közben: Erős színű ez a festék, amit építeni is lehet. Könnyen kezelhető, én a kezemre egy szivacsos végű ecsettel tettem fel. Dugig van tömve pigmenttel, így nagyon intenzív színt kapunk a művelet végén.
Én most primerrel is készítettem képet Nektek, hogy látható legyen a szín erőssége vagy éppen elváltozása. Egy fehér alapú primert használtam, ami egy kicsit halványította az intenzív kékséget, de egy natúr színnel visszakapjuk a tégelyszínt!Urban Decay


Bal oldal: eredeti szín    Jobb oldal: primerrel
Nem csalódtam ebben a termékben, jó választásnak tartom! UD terméket ITT tudtok vásárolni.

Nektek van Urban Decay terméketek?

Sziasztok

You Might Also Like

4 hozzászólás

 1. Sajnos ezen a linken én nem találtam semmit:S

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó pofa a kinézete :) és szép ez a kék :$

  VálaszTörlés
 3. Álomszép ez a kék szín! Nekem megvan a Naked paletta, a mai napig nem bántam meg, hogy összegyűjtöttem a rávalót. Natúr színek, van benne matt és fényes is, mindennapi sminkeléshez ideális, de azért lehet vele "vadulni" is. :)
  Egyébként most nálam is pénztárca-zárlat van, így teljes mértékben együtt érzek Veled! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images