Villáminfók- Kajakóma blog ajánló

péntek, június 01, 2012

Ma két nagyon fontos dologról szeretnék írni Nektek röviden.

Az egyik, a nyereményjáték eredménye, mely során Malva a körömlakkos csomagot nyerte, Vircsi pedig a pirosítósat! Gratulálok a lányoknak, használjátok egészséggel a csomagban lévőket!
Malvával már felvettem a kapcsolatot, azonban Vircsit kérném, hogy jelentkezzen 2 napon belül. Ha nem sikerül addig beszélnünk, akkor más lesz a szerencsés.
Köszönöm, hogy játszottatok és hogy velem vagytok, nagy boldogság az nekem, hogy tetszenek a sminkek és a képek is, amiket készítek/ünk. Igyekszem a továbbiakban is olyan írásokat posztolni, melyek hasonlóan izgalmasak és színvonalasak lesznek!

Továbbá éspedig.

A másik fontos dolog,  pedig egy blog ajánló lenne, amit egyik kedves barátnőm Andy ír. Ha ki vagytok éhezve jó receptekre, ötletek és fortélyokra a konyhában, azt hiszem Andynál jó kezekben lesztek! Hosszas könyörgés után elindította az oldalát, ahova az Ő különleges módján elkészített ételeinek receptjei és képei kerülnek fel. Végre :) Konyhanaplónak aposztrofálja írásait, ahova várja a lelkes, érdeklődő hozzászólásokat, és természetesen a jól bevált receptek megosztását is. Imádom ahogy Andy főz, sokszor kóstolhattam a remekműveit (pestos tészta, Andy-makaróni, A Forrócsoki stb. ),melyekről úgy hiszi nem nagy kunszt, bárki elkészítheti fél kézzel is..nos, úgy ahogy ő csinálja, biztosan nem. :) Különleges fűszerezést használ, amit tanítani lehet ugyan, de Andyból 'csak úgy jön' az egész, zsigerből, és csak úgy érzésre dobálja a hozzávalókat a fazékba. Ez a művészet. Tovább, Andy stílusa fergetegesen jó, így már az olvasás is felüdít; látszik, hogy író palánta a szentem :)

Bár, a szokásos jobb oldali sávomba is bekerül majd Andy oldala, addig is látogassatok el hozzá most az alábbi linken keresztül. Iratkozzatok fel, kövessétek az oldalt, és készítsétek el az ételeket, ígérem az összes isteni lesz! Kellemes nézelődést és tanulást a Kajakóma oldalon, én már megkaptam az ihletést mára, rántott bodza virágot csinálok :)

Sziasztok

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. köszi a tippet,már fel is iratkoztam :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. éés most meg eltűnt és nem engedi hogy újra feliratkozzak :O megpróbálom később is:)

   Törlés
 2. Sikerült, én látlak, és köszönöm! Hamarosan frissítés. :)

  VálaszTörlés
 3. Anyának kiadtam már feladatba, hogy ha nem tudja mi legyen a holnap ebéd, látogassa meg az oldaladat és random válasszon valamit! Biztos, hogy isteni lesz :)

  VálaszTörlés
 4. Rántott bodzát megcsináltad? Ízlett?

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images