A végeredmény!

hétfő, július 23, 2012

Véget ért az I. Nyári Sminkversenyünk,  amit Szilvivel közösen álmodtunk meg és csináltunk végig, azért, hogy megtaláljuk a magyar blogvilág legügyesebb amatőr ecsetforgatóját. 
A majd 20 jelentkezőnkből végül egy ember lett az, akinek ma gratulálhatunk és az elismerés mellett elviheti a jól megérdemelt ajándékokat is :) Köszönjük az élményt, hogy megismerhettük a versenyzőket  és része lehettünk egy ilyen izgalmas versenynek!
Mielőtt elárulnánk a nyertest, pár szó a két döntős lány munkájáról.

Adrienn

Evelin: Én erre a sminkre 7 pontot adtam. Adrienn nagyon ügyes kezű és nagyon jó ötletei vannak, azonban itt nem éreztem azt, hogy pontosan ez lett volna az, amit meg akart nekünk mutatni. Sajnos a képek minősége sem adta vissza teljesen a színek intenzitását és ez bizony csökkentette a képek élvezhetőségét. A szemre ment a hangsúly leginkább, amit én nem tartottam elegendőnek. A kivitelezés sem volt olyan szép most, mint amilyen lenni szokott.

Szilvi:  Evelinnel nagyon egyetértettünk végig, nincs ez máshogy most sem. Én is hetest adtam Adri munkájára, nekem mindkét lány picit csalódást okozott, az elmúlt két forduló alapján sokkal "ütősebb" munkákat vártam. Adriennél nekem a "bajom" annyi volt, hogy jobban nézett volna ki, ha hangsúlyosabb vonalakat használ, és pontosabban "festi" a színeket, mintákat. Sajnos a poszt összerakásánál vettük észre, hogy a képek minősége se túl jó most. Én egyébként alapvetően igyekeztem az egész versenyt átgondolni, mivel a lányok szinte ugyanolyan jól teljesítettek, ezért születtek azt hiszem ezek a pontjaink. 


Barbi

Evelin: Erre a sminkre is 7 pontot adtam. Tetszett, hogy nem csak a szem van kiemelve, hanem a száj is hangsúlyos lett. A szemöldököt túlságosan mesterkéltnek tartottam, de a színek váltakozása és a cél amit Barbi meg akart mutatni, átjött. Mindkét lánynál erősebbnek tartom az előző munkákat! Sajnos a képek minősége itt sem volt a legjobb!

Szilvi: Szintén 7 pont. A szemöldök nekem nem tetszett, viszont a szemhéj és az a vonalvezetés, vagy hogy fogalmazzak, az nagyon nagyon:) A száj pedig szuper ötlet volt! A színeket szerintem a fotókkal nem sikerült teljes egészében átadnia Barbinak.


Az összesített pontok alapján pedig megvan a versenyünk nyertese! Pár órája még döntetlenre álltak a lányok, de aztán az utolsó hajrában végül eldőlt a verseny. Nagyon szoros volt a verseny, pár pont különbség lett csupán.
Adrienn pontjai: átkonvertált pontok: 8 + Szilvi: 7 + Evelin: 7 = 22 pont
Barbi pontjai: átkonvertált pontok: 10 + Szilvi: 7 + Evelin: 7 = 24 pont

A nyertes egy TOO FACED paletta tulajdonosa lett, melynek felajánlója Edit, a Beauty Sale Blog írója. Továbbá egy Sans Soucis szájfény társul még a palettához. Ezt nem más kapja, mint:


                                                   Sipka Barbara

Nagyon-nagyon gratulálunk!!!! :)
Köszönjük mindazoknak, akik végig követték a versenyt, szavaztak a Lányokra és bátorították őket. A szavazók közötti nyeremény kisorsolásához még szükségünk van pár napra, de a héten egy poszt formájában közzétesszük.

Nagyon köszönjük a támogatásotokat, biztos, hogy lesz még ilyen verseny! Ezt a versenyt biztos, hogy minden évben megrendezzük, és lehet, hogy téli és/vagy őszi változata is lesz! Szóval, aki kedvet kapott hozzá figyelje a felhívásokat és mérettesse meg magát! :)

Sziasztok :)

You Might Also Like

15 hozzászólás

 1. gratulálok Barbi,igazán megérdemelted :))

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok Babi!

  És a többieknek is akik benne voltak az induló csapatban, mindenki ügyes volt :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen lányok!! Nagyon boldog vagyok!! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok! :)))
  Mind ketten nagyon jók, és igaz a döntő visszafogottabb lett, de gratulálok nekik, és még sok-sok szuper munkát kívánok nekik! :)))

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok lányok! Ügyesek voltatok :) .

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok mindkét lánynak!

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok ügyesek voltatok! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images