Aviana Rahl & Virdzso- Az első munka

kedd, július 24, 2012

    Ha valami jól működik és a végeredmény sikeres, akaratlanul is tovább gondolod a lehetőségeket. Virággal jó pár közös kreatív dolgunk volt már, amit Nektek is megmutattunk itt és többen is biztattatok, hogy nehogy abbahagyjuk a közös munkát. Természetesen ez nem állt szándékunkban. :)

A lehetőségeinket számba véve egy közös projektbe vágtunk bele. A cél az, hogy a környékbeli embereket egy kicsit átvarázsoljuk, megmutassuk, hogy igenis mindenkinek lehet egy igazán klassz fotója magáról. Bebizonyítjuk, hogy mi mindenkiből ki tudjuk hozni a legszebb arcát. A smink az én részem, Virág pedig elkapja a pillanatokat, a többi munka- style, helyszín, téma- pedig közös. :)
Az oldalunkat Facebook-on már régen elkészítettük, azonban az első igazi munka csak a napokban futott be, ezzel hivatalosan el is elindítva a projektet. Nagyon izgultunk és nagyon készültünk a dologra, és úgy érzem nagyon jól sikerült. Na, de nem is mondok többet erről..nézzétek meg inkább a képeket. :)

Íme egy kis válogatás :)A FB-on itt találtok meg minket, itt is értesülhettek a legújabb képekről ill. hogy éppen merre járunk, mit csinálunk. Rengetek ötletünk van, amit meg szeretnénk valósítani, és persze folyamatosan szeretnék teljesíteni a beérkezett kéréseket is. Szóval, nem fogunk unatkozunk! :)

Mit gondoltok a képekről?

Sziasztok

You Might Also Like

9 hozzászólás

 1. Szerintem szuper :) A kezdeményezés is, meg az ötlet is. Egy olyan világban élünk, ahol bár az emberek szeretnék megmutatni, hogy kik is valójában vagy kik lehetnének, nem mindig sikerül :) Erre tökéletes ez az ötlet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! Nagyon bízunk benne, hogy lesznek bátor jelentkezőink :)

   Törlés
 2. Jajj nagyon jó ötlet ! :) Várom a folytatást :$

  VálaszTörlés
 3. Nagyon igényes és szép képek, látszik rajtuk, hogy sokat dolgoztatok velük! :) Gratulálok!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images