Bloody Blondie

vasárnap, július 01, 2012

     A mi ügyes Sminkes Lányaink munkái közben nem akartam  posztolni ezeket a képeket, hiszen, - bár az ötlet hónapok óta a fejemben volt, és egyszer meg is csináltam már a tesztet, ami nem sült el jól- úgy voltam vele, mindenki bőven megkapta a vérengzős adagját az első fordulóban :). Így gondoltam várjunk még ezzel egy kicsit, de a várakozást csak eddig bírtam. 

Ahogy írtam, volt már egy béta verzióm, de az sajnos nem sikerült túl jól, így pár hét agyalás után egy másik megoldással próbáltam elkészíteni a cipzáros dolgot. Most sem az igazi, de úgy voltam vele, jobb mint volt, ezt már megengedem, hogy megnézzétek :P Igazából ez a cipzár dolog nem saját ötlet, a neten van egy hölgyike, aki ezt applikálja fel a fejére, azonban tekintve, hogy egy sötét szobában van, alig van fényforrás, a videóból valóban úgy tűnik, mintha a ragasztásnak nem lennének szélei és micsoda őrületes dolgot hajt végre. Én nem rejtegetek zsákba macskát; profi maszk kellékek nélkül, ezt (csak) így lehet kivitelezni.


Egyszerű halandóként nem lehet a széleket láthatatlanná tenni, így megpróbáltam elfelejteni a videóban látottakat és megfordítani a dolgot. A videóban látott fekete arc helyett fehéret csináltam (ez illeszkedett jobban a cipzáromhoz) továbbá egy kicsit játszottam az árnyékokkal. Ez lett belőle.
Na ki kér egy cuppanós puszit? ;)


Rémálom mentes szép napot Lányok ;) 

You Might Also Like

13 hozzászólás

 1. Jelentkezhetnél egy black metál zenekarba. :D

  VálaszTörlés
 2. Az utolsó előtti kép rendesen rémisztő, mondhatni már-már elmebeteg a fejed :DD
  Persze ez érdekes, de bóknak vedd! :D

  VálaszTörlés
 3. Nem vagy semmi :D brutál jó lett :D

  VálaszTörlés
 4. Brutálisan szuper jó, nagyon tetszik. Az ötlet zseniális, mai napi vérengzős adag is letudva :D

  VálaszTörlés
 5. úristen, brutááális:)szuper lett..!

  VálaszTörlés
 6. Köszi!! :) Pont ezeket a szavakat vártam :P :*

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images