II. forduló! A továbbjutott Lányok!

szombat, július 14, 2012


Kedves Versenyző Lányok/ Szavazók!

Örömmel hirdetem, hogy az I. Nyári Sminkverseny II. fordulója véget ért. Köszönjük a szavazatokat; köszönjük, hogy segítettetek eldönteni, ki az a legügyesebb versenyzőnk, aki részt vehet a végső megmérettetésen, a fináléban!

Ismerjétek meg a MI pontjainkat és véleményünket az elkészült munkákról.


1. Simon Kornélia

Szilvi: Szeretem Kornélia gondolkodásmódját, és azt is, amit csinál, sajnálom, hogy Nektek ez most nem tetszett:)

Evelin: Kornélia rendkívüli kézügyessége megnyilvánul a smink munkáiban is! Bár most hátrányból indult balesete miatt, én úgy érzem nagyon különleges munkát álmodott meg, amit rendkívül jól kivitelezett! 
Pont: 8 illetve 9 (Szilvi és Evelin)

2. Farkas Adrienn


Szilvi: ezeket a képeket jó sokáig csak néztem, hogy csinálta?:) Gyönyörű munka...

Evelin: Ez a vizes ihletésű smink a legnagyobb melegbe készült. Abszolút találó volt a téma és Adrienn nagyon szépen kivitelezte! Nem véletlen, hogy ez tetszett Nektek is a legjobban.
Pont:  9 és 9

3. Sipka Barbara

Szilvi: Barbi engem lenyűgözött, de szerintem titeket is, hatalmas ötlet volt, kreativitásból ötös!

Evelin: Ez a smink annyira ötletes volt, hogy először el sem hittem amit látok! Ez a megvalósítás nagyon kiváló volt, és Barbi nagyon hitelesen viselte a szerepét is! Imádtátok!Pont: 10 és 9

4. Vozár Viki

Szilvi: Viki rendesen küzdött a meleggel, illetve más tényezőkkel, ennek ellenére szép munkát kaptunk tőle, a cseresznyefavirág külön tetszik nekem, illetve az ötlet is.

Evelin: Ennél a sminknél a hangsúly leginkább a szemen volt látható. Nem túl feltűnő a smink, de ha a részleteket megfigyelitek, érdekességekre bukkanhattok pl. a kis szirmok művészi kivitelezését.
Pont: 7 és 7

5. Bodó Gabriella

Szilvi: Nekem nagy kedvencem Kornélia mellett, gyönyörűen kivitelezte ezt is most, talán számotokra nem volt annyira látványos, de így is szép helyezést ért el:)

Evelin: A legfiatalabb versenyzőnk, aki már ennyi idősen is olyan alkotásokat tud létrehozni, hogy néha csak tátott szájjal nézem a munkáit. Az előző körben elsőként került be pávás sminkjével, azonban bármennyire is tetszett nekem ez a fajta, "szolidabb" kivitelezés, sajnos nem volt elég a többi versenyző munkájával szemben.
Pont: 9 és 9

A Ti szavazataitok alapján a forduló abszolút nyertese Barbi lett, de a végéig váltakozott ez Adriennel, tehát
a pontokat, szavazatokat összesítve, a két továbbjutó finalistánk nem más, mint Farkas Adrienn és Sipka Barbara. Gratulálunk :)

Még egy lépéssel közelebb kerültek a nyereményhez, a TOO FACED palettához, melynek felajánlója EditBeauty Sale Blog írója, illetve egy Sans Soucis szájfényhez. :)

A követező feladata a két lánynak már behatárolt, és kellenek hozzá kötelezően használt kellékek is. A 2 versenyzőnek 1 hete van elkészíteni versenymunkáját a Colour Blocking témakörben - kötelezően használt kellék kalap és/vagy feltűnő ékszer!! A képeket pénteken este (07. 20) közzétesszük és 3 nap áll rendelkezésre szavazáshoz

A szavazók között egy Makeup Academy Pro Mosaic Blush pirosítót sorsolunk ki. 

Biztassátok a kedvencetek továbbra is, rajtatok is múlik a végső eredmény!


You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Hű, végre egyszer időben jött e-mail a bejegyzésről, ráadásul ilyen izgalmas a téma! Gratulálok a továbbjutottaknak, szerintem jó ötlet lenne, ha a kiesettek is elkészítenék a harmadik forduló sminkjét, már versenyen kívül. Nagyon kíváncsi vagyok, alig várom már a huszadikát :-)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen a bizalmat és a szavazatokat mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a szavazatokat! Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottam a döntőbe :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a lányoknak! Nagyon várom mit alkotnak, biztos vagyok benne, hogy ismét csodálatos sminkeket fogunk tőlük látni!!! Hajrá csajok! Evelin és Szilvi ti pedig fantasztikusak vagytok, köszönök még egyszer mindent!

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok, lányok! Ügyesek legyetek! :)))

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images