Summer Daylight

kedd, július 03, 2012

Kint hőmérséklet 38 fok. Benti 35.
2 nagy teljesítményű lámpával, egy benti szobában közel 50 fok.
Ép eszű ember ilyenkor belecsobbanna egy vödör vízbe, de vannak olyan hétköznapi hősök, akik felveszik a versenyt a környezeti körülményekkel, és magasztosabb céljaik eléréséhez embert próbáló erővel megteszik, amit meg kell tenniük....
Igen..ezek mi lennék. 4 lökött lány, aki egy ilyen napon fotózást csinált. Persze, az időpont nem éppen akkor lett kitalálva, hanem jó pár nappal előtte, de ahogy erre felénk mondják: Ezt dobta a gép.

Folytattam tovább a "szép sminkek" fonalát és arra jutottam, ebből még kell! Merthogy itt bár leginkább csak a kreativitáson van a hangsúly (a blogon ) azért jó lenne, ha tudnátok, hogy nem csak véres-faleveles-káosz fejeket tudok csinálni, hanem azért van szépérzékem is és képes vagyok más jellegű dolgokra is!

Nos, ennek kinyilatkoztatásaként, ma megmutatok 3 olyan alkalmai/ menyasszonyi sminket, melyet a 3 modell egyéniségéhez mérten készítettem el.

Bailey:

Elegáns, rendkívül ünnepélyes smink, néhány apró kővel díszítve. Ehhez hasonlót magamon már egyszer készítettem, de vitathatatlan, hogy Bailey-n jobban áll! :)

Viki:
A blogon egy új arc, aki nagyon vidám színes egyéniség, így a sminkben is ezt szerettem volna visszaadni. A liliommal díszített home made frizura ad egy kis plusz töltetet az egész sminknek. Szerintem :)Evelin:

Azt hiszem itt nem szükséges bemutatás. Ezen a képen egy szolidabb, visszafogott sminket szerettem volna megvalósítani natúr színekkel, de azért azt szerettem volna, csillogjon mindaz, aminek ilyenkor kell. A piros rúzs teszi az egészet mégis élővé, hiszen a natúr 'halott' színei gyakran unalmasak. Na, hát így már nem :)

Van még sok jó kép, de nem akarom agyon pakolni a bejegyzést hasonló képekkel, így inkább a Faceboon- oldalon nézelődjetek tovább. Ott bőven van hely, itt csak a lényegre szeretnék koncentrálni.
A képeket Virág készítette, és hosszas könyörgésem ellenére sem akart beállni velünk egy közös csapat képre, de majd legközelebb őt is láthatjátok ;)

Legyetek rosszak!
Sziasztok

u.i. 3 napos szabadságra mentem.....

You Might Also Like

13 hozzászólás

 1. szépek :)
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. Jó pihenést! Szuperek lettek a csajok meg te is. :)

  VálaszTörlés
 3. Jók lettek nagyon! :)

  VálaszTörlés
 4. Hősök vagytok, szép lett mindegyik! :) Egyébként díjat kaptál tőlem: http://biablogol.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 5. Én is szánok neked egy díjat! Jöhetnek az érdekes tények:
  http://flowerpartyaddict.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dij.html

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Díjat kaptál tőlem :)
  http://adryennbeauty.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam-szemelyes-tag.html

  VálaszTörlés
 7. Nagyon köszönjük!
  Hű, a díjakat pedig szívből köszönöm!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Ejj Evelin, nem is tudtam, hogy időnként átváltozol Amy Adamsszé! Ezen a képen rólad először azt hittem, őt látom. :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images