Teszt: Smashbox rúzs ORCHID

szombat, július 28, 2012


   Szeretem a rúzsokat és van is egy kisebb gyűjteményem. Persze az (még) nem adatott meg az, hogy a felső kategóriából válogassak, - és ez szerintem sok esetben nem is mérvadó, hiszen sok kevésbé márkás termék is lehet kiváló ld. Miss Rose szemhéjfestékek- de úgy érzem ez a Smashbox az eddigi legleg minden tekintetben.
Editnél már nagyon régóta nézegettem ezt a Smashbox rúzst és több videóban is láttam, hogy mennyire különleges színű, mennyire élénk és milyen tökéletesen fedést ad ez a rúzs!
Elárulom a hír igaz..és most hatalmas ömlengésbe kezdek!
Ez a rúzs az eddigi legtökéletesebb amivel valaha találkoztam!!! A színe gyönyörű, mély bordó, apró csillámokkal díszítve. Már maga a rúzs külső borítása is sokkal különlegesebb, mint a legtöbb terméké. Matt külseje van és mikor megfogod olyan érzésed van, hogy egy nem mindennapi rúzst tartasz a kezedben, legalábbis rám ilyen hatással volt. Abszolút imádom ezt a színt, olyan vámpíros lesz a külsőm tőle. :=
Az eddig rúzsaim kb. vagy lefolytak pár percen belül, vagy fél-1 óra után leolvadtak, elmaszatolódtak. Ez NEM! Ez a rúzs 6 órán keresztül rajtam volt mozdulatlanul, úgy, hogy félúton vacsoráztam is, és ne gondoljátok, hogy kíméltem; ettem, ittam, próbáltam kőkeményen rombolni a rúzst. Nem sikerült :) A 6 óra még folytatódott volna, ha nem kellett volt lemosni, hiszen azért full sminkben aludni lehet, de nem kényelmes/érdemes. Teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a rúzzsal, alig várom, hogy még több ilyen termékhez hozzájussak!!

A kellemes illata van, nagyon könnyen felkenhető, semmi ragacsos érzést nem lehet érezni. Csak a luxust! A szín intenzitás a 6 óra alatt semmit nem változott, ugyanolyan fényes volt. Nagyon szeretem :$ Ezt a terméket csak ajánlani tudom! Ömlengés befejezve.

Virággal közös képeket készítettünk magunkról, a projekthez, hogy a környezetünkben élők tudják ki az a Virdzso és az Aviana Rahl :)
Egyforma ruhában és egyforma sminkben fotózkodtunk, ahol a fő attrakció a rúzs volt. Íme pár kép :)
A csapat fotózás tehát nagyon jól zajlott és a kis rúzsom remekelt. Alig várom, hogy ebből a márkából többet is be tudjak szerezni, mert teljesen beleszerelmesedtem!

Nektek van Smashbox terméketek? Mi a tapasztalat velük kapcsolatban?

Sziasztok

You Might Also Like

7 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images