Festésre fel!

hétfő, augusztus 20, 2012

    Az arcfestés gondolata már jó ideje foglalkoztat, hiszen ezekkel a festékekkel még kifejezőbbé lehet varázsolni az arcot és még jobban lehet játszani a kontúrokkal. Vagyis én ezért érzek benne kihívást. Régóta tervezgettem a vásárlást és egy helyi rendezvény miatt meg kellett gyorsítanom a döntést, - és az utánajárást- , hiszen a segítségemet kérték ez ügyben, így nem mondhattam nemet a feladatra. Először én a Diamond FX termékeket szerettem volna megvásárolni, azonban az elérhetetlenségük miatt meg kellett elégednem a kis hazánkban is kapható festékekkel.
Sajnos, még úgy isten igazából még nem tudtam megtapasztalni mit is tudnak a kicsikék, olyan formában ahogy én szeretném őket használni. Mint tudjuk, a festékekkel én általában nem a normális út szerint bánok...és még nem láttátok a festményeimet sem :P
Tehát, úgy gondoltam, hogy a kis készlet elegendő kell, hogy legyen 8 színből. Öt darabot ebből a Snazaroo márkából tudtam megvásárolni, hármat pedig a Mehron Paradise márkából, így adva ki a számomra elengedhetetlen 8 'alap'színt.
A Snazaroo illata nem túl kellemes, azonban kompenzálja ezt a festék kiválósága. Könnyen kezelhető, építhető, szép erős színei vannak. Ezen kis tégelyek kb. 50 arc megfestésére elegendőek, ár tekintetében pedig 1.600 FT/db
A Mehron festékek illata kókuszos, a csomagolás is sokkal igényesebb. A tégelynyi festék kb. 150 arcra elegendő, ár tekintetében 2.690 FT/db. A festék felszíne olyan, mint egy textil anyag, apró rácsos bordázatú. Én ezeket a Csillámvilág oldalról rendeltem meg, aki kedvet kap ehhez, itt tud nézelődni.
Mindkét márkával elégedett vagyok, jó választásnak érzem őket, mert abszolút erős színűek, könnyen kezelhetők és nekem csak ez számított. Az arcfestés során hárman használtuk a festékeket, kb. 30-40 gyerek arcát festettük ki.; a festékekből alig fogyott, pedig nem fogtuk vissza magunkat. Így biztos, hogy elegendő lesz a jövőbeli próbálkozásaimhoz. Arcfestést még soha nem csináltam ezelőtt, a festékek megérkezésekor nagyon kis időm volt felkészülni a rám váró feladatra. Mondhatni a mély vízbe dobtak a feladattal, de végül ezeket sikerült kihoznom 'nulla' tudásból. Szerintem elsőre nem is rossz :)
Már egy ideje éreztem, hogy a smink termékek nekem nem elegendők ahhoz, hogy megvalósítsam a fejemben lévő dolgokat, így nagyon örülök, hogy a tulajdonomba kerültek a festékek. Egyszerre megvásárolva egy kicsit húzós összeg, de egy ilyen készlet akár évekig is elég lehet :) Nem kell hozzá különleges arcfestő ecset, én a sima festéshez használatos ecseteimet alkalmaztam, kozmetikai szivaccsal kiegészítve.
Egyenlőre még ismerkedem a festékkel és a benne rejlő lehetőségekkel, de szerintem hamarosan számíthattok ilyen jellegű bejegyzésekre is.

Sziasztok

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Kb 3-4 hete vettem Diamond FX palettát itthon. Ha érdekel küldj 1 mailt és adom az elérhetőséget.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De csak ha nem csíkos paletta :)

   Törlés
  2. Nem a csíkos. Kerek, kicsavarható tégelyek + 2 ecset. A 6-os alapszíneset vettem, de gondolom van/lesz másik is, pl 12-es vagy a neon paletta.

   Törlés
  3. szia
   engem diamond fx fehér és fekete festék érdekelne :)

   Törlés
 2. Aranyosak lettek, jól megbirkóztál a feladattal :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images