Bacardi Koktél ihlette smink

csütörtök, szeptember 06, 2012

A koktél-smink sorozat utolsó darabja következik. Mirtill kedvenc színe a rózsaszín így nem is volt kérdés, hogy ő a Bacardi koktél kapja majd tőlem ajándékba. A Bacardi koktél alapvetően rózsaszín, így adta magát a dolog, hogy fel kell dobni..valamivel. A 'valami' a legjobb kis barátaim, a strasszkövek lettek. Ebben az esetben célszerű volt, hogy egyforma mintát tegyek ki, hiszen így azért formásabb lett a smink, mintha össze-vissza pakolgatom a fényes izécskákat.
Meg kell mondanom a végeredmény egészen drámai lett a jó sok pinknek köszönhetően, de abszolút a Mirtill stílusa. Erről a sminkről nem készült SBS, hiszen ez rendkívül egyszerű!


A mintát kirakni egyformára nem volt vészes, én már rájöttem a trükkömre. A bal oldallal kezdem, mert jobb kezes vagyok, így a bal oldalon esetlenebben mozgok. A jobb oldalon könnyebben tudom így már leutánozni a bal oldalt. De ha a folyamatot megfordítom, akkor jön az, hogy fél óráig rendezgetem a bal oldalt, hogy legalább hasonlítson a két oldal egymáshoz. Én ezt vettem észre magamon, lehet, hogy ezzel nem csak én vagyok így? :) Ti hogy szoktátok?

Ezzel vége a koktél sorozatnak, remélem tetszett Nektek :) Köszönet Virágnak, hogy partner volt ebben, nélküle nem lennének ilyen szép képek az oldalon :)

Sziasztok

You Might Also Like

10 hozzászólás

 1. Csodaszép lett, ügyes vagy! :)))

  VálaszTörlés
 2. Szép lett, annyira jók a munkáid! :))

  VálaszTörlés
 3. Nézegettem a blogot és a régebbi bejegyzéseket, amikor visszataláltam ehhez a poszthoz. Nagyon szép lett a smink, a pirosító pedig annyira szép fényt ad az arcnak! Tudom, hogy szinte lehetetlen megmondani ennyi idő után hogy melyik pirosítót használtad, de esetleg meg tudnád tippelni? Nagyon beleszerettem itt a képen! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most döbbentem rá, hogy én még meg sem köszöntem Nektek a hihetetlenül kedves visszajelzéseket!! Hol voltam én eddig? :O

   Gumikacsa20, a MUA Shade 1-es számú pirosítója volt ez. http://www.avianarahl.com/2012/04/teszt-makeup-academy-pirositok.html

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images