Nekem bejött...

szombat, szeptember 15, 2012

Bruu...nekem ez az idő nem a szívem csücske. Csöpörésző eső, feltámadó szél, ez az időszak mondhatni az ősellenségem. Ráadásul a fényképezőmmel is gondok vannak, így hiába szeretnék sminket mutatni ma, meg kell, hogy elégedjetek két kiváló termékkel, amik nekem beváltak.

Mindkét termék Edittől van. Az első egy limitált kiadású SLEEK ajakápoló, - ami belkerült a 'my personal make-up bag' -be, ugyanis elkezdtem csinálni egy olyan kis gyűjteményt, amit csak én használok, nincs bedobva pl. egy tabló fotózáshoz - a másik pedig a MUA Undressed palettája.

Az ajakápoló színe ne rémisszen meg senkit sem, hiszen ez a szín, az amúgy pirosas-rózsaszínes ajkakon egyáltalán nem egy kirívó darab. Az tetszik benne, hogy elég krémes ahhoz, hogy kellemesen viselhető legyen. Tartós, kellemes illatú és kevés elég belőle a vizes hatású ajkakért. Ez egy limitált darab, de azt hiszem Editnél még kapható. Pici, tekergethetős, becsusszan a táskába; totál praktikus.
Ár: ~1.000 FT


A MUA Undressed palettája..na erről lenne mit írni, de igyekszem röviden tömören. Oly' sok blogban elcsenhető infó volt már, hogy az Urban Decay Naked koppintásának hívják és szerintem nincs olyan blog olvasó, aki ne futott volna bele összehasonlításokba, tesztekbe. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, nálam ilyen nem lesz. De lesz helyette tapasztalat arról, hogyan működik ez éles helyzetben. Akik hozzám jönnek sminkre, egyből kiszúrták ezt a natúr színekben bővelkedő palettát, és szinte egytől egyig ebből kértek színt. Hogy miért? Azért, mert olyan összeállítást tarthatsz a kezedbe, ami valóban viselhető -idősebb korosztály számára is-, bármilyen ruhaszín illik hozzá, bármilyen alkalomra használható, található benne matt és csillogó, világos és sötét mind egy hasonló tónuson alapulva. Abszolút hordható, kihasználható. A festékek jó minőségűek, építhetőek, nem becsapás a szín -azt kapod, amit látsz. Valamiért ha a kezembe veszem karácsonyi ünnep hangulatom lesz, mert nekem a csillogó színek ünnepi eleganciát sugároznak. Jó vétel volt; az ára pofátlanul olcsó, és aki nem ragaszkodik a Naked-hez, -mint én-, és megelégszik egy kevésbé menőbb névvel, -mint én-, annak ez egy ideális paletta.
Ár: ~ 2.000 FTSziasztok

u.i. Nem fáztok? :/

You Might Also Like

7 hozzászólás

 1. Az Undressed nagy húzás volt a MUA-tól, tényleg nagyon jó :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én csodálkoztam, hogy más nagyobb márkák, miért nem csinálták meg ezt eddig? :)

   Törlés
 2. Ezzel a MUA palettával már szemezek egy ideje. Megkérdezhetem, te honnan szerezted be ilyen áron? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre a blogoldalra látogass el, Edit a segítségedre lesz!!
   http://barbeautysale.blogspot.hu/

   Törlés
 3. Nagyon szépnek tűnik ez az ajakápoló, de én nem szeretem az ilyesmit ujjal felvinni.
  Az Undressed nálam is nagy kedvenc!
  Nem szándékoztam a Naked palettáért annyi pénzt adni, amennyit kérnek érte, de mivel a színei nagyon tetszenek, ezért erre én is hamar lecsaptam :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy ezt Te is így látod :)

   Az ajakápolót nem csak ujjal lehet felvinni. Bár én ezt nagyon egyszerűnek tartom.

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images