Bellapierre Cosmetics

csütörtök, október 25, 2012

            Végre-végre szereztem egy csipetnyi különlegességet új termékek terén. Azért írom így, mert aki ismeri a Bellápierre-t tudja, hogy ez a márka elég különleges dolgot tartogat a dobozokban. Aki pedig még nem ismeri, annak ez a poszt talán kedvet hozhat a közelebbi megismerkedéshez.
Sokat gondolkodtam, hogy betegyem-e a Természet Ihlette fül alá ezeket a termékeket, hiszen ott legtöbbször kencékről, krémekről írok, de aztán jobban belegondolva: natúr / ásványi kozmetikumokról van szó, szóval miért is ne tenném oda ezeket is?


Engem először is a Bellápierre szó jelentése nyűgözött le: gyönyörű kő. Ha tovább megyünk ezen a jelentésen, össze tudjuk hozni a márka erényeit a név csengésével. Merthogy, 100%-ig természetes összetevőket tartalmaz, nincs benne illatanyag, tartósítószer, mesterséges színezék. Ez eddig szuper, nem?


Először a szájfényt próbáltam ki, amiben pl. jojobaolaj is van ( megköti a nedvességet, növeli a bőr rugalmasságát). Mivel mindent megszagolok azonnal észrevettem, hogy egy pici vanília illata van a szájfénynek. A viselése nagyon könnyű, egész tartós is. Nincs ragacsos érzet, nem folyik le a számról beszéd közben. Ez a szájfény is, mint minden színtelen darab összekeverhető csillámmal vagy egy kis púderrel és máris egy új szájfényt kapunk. Ez azért elég praktikus tud lenni. Én anno így kevertem magamnak kék szájfényt, nyilván nem pirosítóval, hanem szemfestékkel :) Érdekes dolog, hogy az összetevőknek köszönhetően ez a szájfény egyben egy ajakbalzsam is, így talán az ajakápoló a jó szó rá. Van benne E-vitamin is ami az UV-B sugarak ellen is véd! Kellemes kis darab, mindig bent van a táskámban.


    Ez a szempillaspirál se nem dúsított, se nem göndörített nálam extrém módon, mégis elégett vagyok vele. Azért, mert ha ezt használom nem kapok műszempilla hatású pilla-rendszert, hanem normális, visszafogott éjfekete pillákat. 
Nálam azért is plusz pontos ez a darab, mert nekem a szempillám fele világos színű. Nem tudtam kideríteni melyik családtagomtól örököltem ezt a dolgot, de nem ez az egy furcsaság van rajtam. - Így nem véletlen, hogy a szempillafestés az egyik kedvenc lépésem a sminkben. - A végeredmény pedig olyan lesz, mintha természetes fekete lenne a szempillám.Ezért is örülök ennek, hiszen szolid, visszafogott kinézetet lehet vele kreálni. Ásványi szempillaspirál, aminél a vas - oxid fekete színű formája adja a színt. Csipetnyi selyemport is tartalmaz, ami fokozza a tartósságot. A BP kozmetikumok dermatológiailag ajánlottak, nem teszteltek állatokon. További is van, mondjam még?


Talán ennél a darabnál lehet elmondani azokat a plusz információkat, amik nekem nagyon megnyerőek voltak. Ásványi kozmetikum révén rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal amire nekem szükségem van. Nem lesz maszk érzetünk ha használjuk, nem tömíti el a pórusokat, és ami legjobb, minden bőrtípusra használható. Nekem vegyes a bőrtípusom, így sokszor viccesen néz ki a bőröm alapozás után. Editnek köszönhetően, - merthogy tőle vásároltam meg ezeket a termékeket -, kipróbáltam egy púdert is, ami után elégedetten nyugtáztam.; oké, nem csillog a T-vonal!

Ez a pirosító por formátumú. A neve Resonance. Nagyon élénk a színe, így óvatosan kell bánni vele. ( Itt nem úgy bántam vele )Végre rájöttem a kis műanyag védőrész használatára is, így többé nem feszegetem le. Jobb később, mint soha, nem? ;) Ebben a pirosítóban van vas-oxid és titán- dioxid is. Az utóbbi az UV sugarakkal harcol az előbbi pedig a színt adja.  Fontos elmondani, hogy bőrnyugtató hatással és gyulladáscsökkentéssel is bír a titán- dioxid. Hasonlóan a cink -oxidhoz ez is kedvelt kozmetikum alapanyag, ami a napozókrémek alapja, ugyanis visszaveri az UVA-B sugarakat a bőrfelületünkről. (az UV-C-ről azért nem hallotok soha, mert az nem éri el a föld felszínét  :P) Külön piros pont, hogy nem mitesszerképző! Az én arcom erre nagyon hajlamos. Sajnos nagyon sok alapozóm ilyen... volt, ugyanis kidobtam az összeset.


Összegezve, ha adnának egy raklapnyival ebből a márkából, sírva, de elhasználnám. :)

Ti ismeritek? Próbáltátok már? Mik a tapasztalatok?

Szép estét!
Aviana, aki Evelin

You Might Also Like

0 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images