Én, a videogirl

péntek, október 05, 2012

Egyszer már írtam róla, hogy elkezdtem a videózást is, amit hihetetlenül élvezek. Őszintén szólva jobban, mint az írást. Annyit nevetek közben és olyan felszabadult vagyok, hogy úgy érzem ezt a mókás hangulatot meg kell osztanom Veletek is! Így a videókban benne vagyok én is, amilyen "élőben vagyok";  nem csak a száraz tények, hogy mit, mivel, hogyan kenek fel.

Eddig 6 videóm készült el. A maival egyben egy nagy változás is bekövetkezett, hiszen Virág itt is a társam lett és a videók ezután az ő Nikon gépével készülnek majd. Az esetleges fotókat is Ő fogja készíteni, így bizony még jobb minőségben láthatjátok majd az éppen aktuális őrültségeimet. 

A legelső felvételben említettem, hogy a kreatív vagy épp hordható sminkek mellett itt helyet kapnak azok a dolgok is, amiket ezen kívül is szeretek, érdekelnek vagy érdekesnek tartok, így az esetleges meglepetéseket elkerülése végett; a csatornán, nem csak smink lesz a téma!


Kreatív smink eddig nem készült, ugyanis eddig teszteltem magam, megtanultam a videó összerakást, így a komolyabb munkák csak ezután következhetnek. De addig is tekintsétek meg a legutóbbi videót és ha tetszett, nézzetek vissza máskor is! Ide is-oda is! ;)


Az aktuális videók ide is felkerülnek majd!
Szép estét Nektek!
Evelin

You Might Also Like

8 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images