Hello Halloween- Képregény 03

csütörtök, október 18, 2012

        Azt mondják le kell tudni győzni a félelmet, mert utána elhiszed, hogy mindenre képes vagy. Én a héten kétszer is megpróbáltam és azt hiszem sikerült is. Bella barátnőm Diamant lován elkezdett lovagolni tanítani és eszméletlen érzés volt a dolog. Halálosan féltem eddig a lovaktól, de a Bella percről percre dobált a mély vízbe, olyan természetességgel, mintha amúgy nem tudná, hogy rettegek ezen állatoktól. Valójában, tényleg nem tudta. Lehet, szólnom kellett volna...

Visszatérve... Kiskoromban, ha az aktuális Batman bemutató volt, sírva menekültem Anyához. Nagyobb koromra azért jóba lettem a denevérekkel, és azonosulni is tudtam a rossz fiúkat elfogó rejtélyes figurával. Sőt, annyira belelkesültem, hogy minden BM film után én akartam lenni Ő! Sőt, egy időben a képregényekre is rá voltam fagyva. Kicsit nehezen indultak be a fogaskerekek a mai témát illetően, mert úgy gondoltam, se pöttyös fejű, se Sin Citys nem akarok lenni, sokáig húztam- halasztottam a dolgot, de végül elfogadva egy segítő fuvallatot ... átváltoztam ... Ma én vagyok  Batgirl!

Én amúgy nagyon jól elücsörgök már egy ideje itt, így Batgirl-ösen. Lehet, hogy gyakrabban kenem ki magam így; úgy érzem szuper erőm van :P
Már csak egy alkotás lesz hátra, két hét múlva jövünk így együtt utoljára az utolsó témával, ami mi lehetne más, mint a horror! 

Többiek munkája: Mara, Niki, Viki, Rita

Sziasztok :)


u.i.

Ne feledjétek a Sminkversenyt!! Szombatig van idő jelentkezni és bővült az ajándéklista!


You Might Also Like

26 hozzászólás

 1. :-) Nagyon jó ötlet és a szádat külön imádom!

  VálaszTörlés
 2. Jaaj nagyon jó lett! Ez volt a másik opcióm, amit megcsináltam volna, de végül lebeszéltem magam :D

  VálaszTörlés
 3. Batman a kedvenc képregényhősöm. ^^ Én is ilyesmit szerettem volna elsőre, de nem mertem vele próbálkozni. A szád! Micsoda ötlet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokszor én is aggódok, mi lesz a vége egy-két kreálmánynak, de aztán rájövök, hogy ez itt kérem egy játszótér, aminek improvizáció a neve. Bármi lehet és bárhogy lesz, én szeretni fogom :)

   Törlés
 4. k...va jó lett!!!!!!!! :D bocsiiiiiiii :D állatiiiii

  VálaszTörlés
 5. Iszonyat jó. :)

  Hogy tudtad ennyire egyformára megrajzolni a két oldalt? Én jobb oldalon mindig jobb vagyok. :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszer kitaláltam, hogy a bal oldallal kezdem el a dolgot, mert ott bénább vagyok. A bénához pedig könnyebb hozzá tenni a jobbat :)
   De aztán persze nem így csinálom, mert mire rájövök, hogy így biztosabb a siker, addigra már elkezdem a jobb oldalon. :)

   De amúgy sokat gyakoroltam és most már egész jól megy a szimmetria- ügy :)

   Törlés
 6. Jó, hogy végül mégsem Batman-ek lettünk mindahányan :P bár az is egy érdekes dolog lett volna, ki hogyan formázza meg :)
  Örülök, hogy tetszik :)
  A szám az nem is volt sok idő, csak 20 perc :P

  VálaszTörlés
 7. A szád valami félelmetesen jó lett :D

  VálaszTörlés
 8. Vááá nagyon jó lett!! :):)

  VálaszTörlés
 9. a szemed "természetes"? hihetetlen kék!:-)
  egyébként meg szuper;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nos...a HH munkák immáron védjegye lett a szemszín manipuláció :P
   Ennyire azért nem kék, de hasonló :)

   Törlés
 10. Jó olvasni, hogy legyőzted egy ilyen félelmedet, én mindig is vágytam pacik közé, talán majd most végre azt is sikerül összehozni. A smink pedig tökéletes, az pedig, hogy a szád is ennyire kidolgozott, külön plusz benne. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Katy :*
   Nem is volt olyan félelmetes, mint ahogy én elképzeltem, de nem is volt olyan könnyű az egész, mint ahogy eddig hittem. Szóval bőven értek a meglepetések :)

   Törlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images