SAKK - A továbbjutó 15 (?) lány

szerda, október 24, 2012

Nagyon köszönjük a szavazatokat, a korrekt hozzáállást, és az összes lánynak gratulálunk, köszönjük, hogy megosztották velünk munkáikat!
Mindenki nagyon ügyes volt, akik most nem jutottak be, azokat bátorítjuk, hogy próbálják meg legközelebb is, ÉS ha van kedvük, versenyen kívül készítsék el a fordulós sminkeket, kitesszük őket a posztokba szívesen. Talán még valami meglepetés is lapul nekik a fiók mélyén;)

A  továbbjutó lányok, akik máris elkezdhetik tisztítgatni ecseteiket a HIPPI téma elkészítéséhez:A 7 blogokon továbbjutó (a számok a "rajtszámaik") :
Itt a sorrend a szavazatok sorrendjét jelöli. 

16. Olipmia


19. Rita


3. Bianca


 26. Ági1


7.Gabcsi

 6.Adri


 17.Orsi


A 8 lány, akik pedig a mi szavazatainkkal jutottak be (véletlenszerű sorrendben):


Enikő:
Klaudia:


Kriszti: Nelli:
 Nóri:
Valcsi:
Zsófi:
Zsani:


És akkor itt jön a csavar:)

Rájöttem, miután leellenőriztem a szavatatokat, hogy a hetedik helyen egyenlőség van. Nem tudtuk, ezzel mit kezdjünk, nem lenne fair, ha emiatt valaki nem jutna be, ezért megállapodtunk egy 16. versenyzőben!

Ő pedig!


Lilla:Nagyon nehéz volt dönteni, szívünk szerint nem is esett volna ki senki, és még így is van 2-3 lány, akiket borzasztó volt most nem beválasztanunk!


Tehát ők 16-an kezdik meg a versengést az első fordulóban, aminek témája a HIPPI. A műveiket hét végéig tudják majd beküldeni.


Köszönjük még egyszer mindnekinek!

Reméljük elégedettek vagytok, és ti is izgalommal várjátok a lányok munkáit.


Szilvi


You Might Also Like

10 hozzászólás

 1. gratula mindenkinek, aki bejutott! :)

  VálaszTörlés
 2. Itt is köszönöm szépen, mindenkinek aki szavazott rám, de elsősorban Szilvinek és Evelinnek, hogy általuk juthattam tovább :)
  Valamint gratulálok a többi versenyzőnek is! :)
  Hajrá csajok, kemény menet lesz az tuti :P
  Nagyon erős a mezőny :D

  VálaszTörlés
 3. Itt is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek aki szavazott rám :) Nagyon örülök, hogy bekerültem :) Izgatottan várom a következő fordulót :) Gratulálok a többi továbbjutónak is :D

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük...és jajj, nagyon izgatott vagyok!:) MINDEN szavazómnak köszi...és hajrá Valcsi!:)

  VálaszTörlés
 5. Én is szeretnék majd beküldeni a Hippi témával kapcsolatban,de mivel most nem a saját gépemről írok így még nem tudtam elküldeni. :S remélhetőleg holnap már tudom postázni az e-mail címedre a képeket (perzse ha lehet..)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images