Festy in Aviana Rahl

szerda, november 28, 2012

    Nálam néha csak úgy bevillannak bizonyos ötletek, aztán vagy sikerül kiviteleznem vagy sem. A mostani ötletet szerencsémre sikerült. A kis tervemhez, a főszereplőn múlt elsősorban minden, aki nem más volt, mint Festy, a Festy in Style blog írója. 
Nagy izgalommal vártam a találkozásunkat, rendkívül kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a közös munka. Egy jó kis beszélgetés után elkészítettem Festynek az általam megálmodott sminket, aztán irány a terep, azaz Budapest utcái. Várai Enikő, aki a fotókat készítette, előzőleg már feltérképezte a terepet helyszíneket illetően, így az egész művelettel hamar végeztünk, annak ellenére, hogy a fotózás félúton Street fashion fotózásba csapott át. :) Valahogy adta magát a dolog, és Festy remek cuccainak köszönhetően, 3 változatban is bemutatásra került az a szép kék ruha.
A gyönyörű képeket tehát Várai Enikő készítette, az ő munkáját, már láthattátok nálam a tablófotózások kapcsán. Írásban is szeretném megköszönöm, hogy a rendelkezésemre állt és segített ebben a projektemben!!
A képek annyira jól sikerültek, hogy Festy blogján is láthattok belőle egy posztot, SŐT a cosmopolitan.hu oldalon is megnézhetitek a munkánkat!!! Álomszerű az egész, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól ment a közös munka. Vajon lesz folytatás? :)


Mit gondoltok a képekről? Ismeritek Festy-t? Követitek a tanácsait?
Aviana

You Might Also Like

10 hozzászólás

 1. szívesen megnéznék még jó pár képet hármas közös munkákról, így remélem, lesz folytatása:)
  jól összehoztátok, csajok, rendben van a smink, a ruha, a képek...gratulálok Evelin a munkádhoz, és a Cosmo-hoz is:-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, a modell is csinos. :))

  VálaszTörlés
 3. Basszus, ez nagyon durván jó fotósorozat. Természetesen a smink is, de így egyben. Perfetto.

  VálaszTörlés
 4. Szépek lettek a képek, a profizmusodat illetően sincsenek kétségeim, de nekem a szemöldök nagyon fura :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zöld szín miatt?
   A forma az ugye adott volt, a zöld színt azért választottam, mert a colour-blocking témájában akartam a sminket elkészíteni.

   Törlés
 5. Nagyon jók lettek!!! Biztos lesz folytatás!

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images