Profilkép Kommandó Update

péntek, november 16, 2012

Profilkép Kommandó-nak nem kedvez a hideg időjárás és a szürke fények. De nem ám! Azonban nincs mit tenni, ősz lett és nyakunkon a tél. El kell fogadni. Fogjuk is a fejünket, hogy mi lesz így az alkotással. De azért nem lehet olyan könnyen elvenni a kedvünket...úgyis kitalálunk valamit. :)
Most a két legutóbbi munkánkból mutatok egy kis ízelítőt. Először Norbit és Petrát láthatjátok, majd Cintia mutatkozik be.

Norbi és Petra fotózása benne van a Top 3-ban, nem csak azért mert nagyon aranyosak, kedvesek és segítőkészek voltak. Hanem, mert annyira egyben vannak ők, mint pár, hogy a fotózás és az előkészületi munkák is rendkívül gördülékenyen mentek. Csodálatos, új helyszeneken jártunk..ámultunk-bámultunk! A fotózás egy györkönyi magánbirtok területén és a hozzá kapcsolódó luxuspincében zajlott, ahol a falból is bor folyt; szó szerint :) Na, meg levendula szörp. Annyira ízlett és annyira elcsábított, hogy ha tehetném éjjel -nappal levendula szörpöt innék. A képek:

Cintia, már egy számotokra ismerős helyszínt választott magának, a volt kastély udvarunk, jelenleg iskolaudvar tekintetében. Ennyire színes egyéniséggel már nagyon régen találkoztam és ez most nem csak belsőleg, hanem külsőleg is értendő. Cintia mer színesen öltözködni, ami rendkívül jól áll neki és egyszerűen azon kaptunk magunkat a Virággal, hogy mi is ki akarunk virulni. :) (Alapból, mindketten a sötétebb színvilág felé vonzódunk) Színesen öltözni nem csak merni kell, hanem tudni is! Azt hiszem Cintiánál és édesanyjánál Helénánál ez belülről jön és nagyon jól csinálják! :) Íme a képek:

Legyen szép napotok! :)
Aviana

You Might Also Like

6 hozzászólás

 1. Nagyon jók a képek és a lány nagyon szép az utolsó képen! :) vagyis az utolsó képen lévő lány nagyon szép, nna :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen! Nagy kedvenc az a kép!
   Annyira fotogén volt a Cinti, és olyan jól mozgott a kamera előtt, hogy bizony nagy meglepődtünk :)

   Törlés
 2. Annyira szép képek :) olyan megnyugvást sugall :) az első és az utolsó kép a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 3. Levendula szörpre vevő lennék én is, sosem ittam még. A képek nagyon szépek, a párról sugárzik a harmónia, Cintia pedig ténleg nagyon fotogén :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images