Sakk - Finálé - A Nyertes

kedd, december 18, 2012Nem akarok nagyon közhelyes és érzelgős lenni, de hát akkor is, csak eljött az a nap, amit kíváncsian nem vártunk:) Igen, nem elírás, gondolom többen vagytok vele így, nemcsak mi, hogy hiányozni fognak a heti munkák, az izgalmak, a gyönyörű képek, a témák...

Mindkettőnk nevében írhatom, tényleg, őszintén, nagyon élveztük ezt az egészet, egyszerűen imádtuk, és ha tehetnénk, egész évben csak ezt csinálnák. Az összes lányt a szívünkbe zártuk, kit ezért, kit azért, csodáltuk  a munkájukat, a kitartásukat, a pontosságot, amit tapasztaltunk róluk hétről hétre. Tetszett, hogy tisztelik egymást, hogy nincs sárdobálás, a már kiesett versenyzők is őszintén drukkoltak a még bent maradt lányoknak, támogatták egymást, szavaztak és figyelemmel kísérték az eseményeket.

Szeretnénk megköszönni az olvasók hozzáállását is, és azt, hogy szavaztatok, ezt meg is jutalmazzuk egy ADEN folyékony ajakrúzzsal a hét folyamán, most a három döntős lányra koncentráljunk kicsit:)

Írtunk róluk pár sort, mielőtt kiderülne, ki nyerne meg a heteken át tartó SAKK versenyt, először jöjjön ez:


ÉRTÉKELÉS

Evelin
Nelli:
A munkádra a megfontolt alaposság a jellemző. Az ötleted legyen bármennyire elvont is, a szemsmink kivitelezésére mindig nagyon odafigyelsz. A Film fordulónál tetszett, hogy az alapötletet tovább vitted és egy élő állatot is belevittél a megvalósításba. Mindegyik munkád tükrözi rajzos éned; a letisztultság és az átgondolt, szép kivitelezés juttatott be a döntőbe (az, hogy gyönyörűen sminkelsz, az természetes). Nagyon sok támogatód lett, a közvetlen környezetben is megismerték a hobbidat; egyre nagyobb magabiztosságot éreztem Nálad fordulóról- fordulóra! A sikereidet őszinte hitetlenséggel fogadtad, az, hogy a legjobb háromban vagy bizonyítja a tehetséged a sminkelésben is és azt hiszem ez a verseny segített abban, hogy megszüntesse a sminkkel kapcsolatos eddigi kétségeidet.
A Film munkádra én 9 pontot adok!

Olcsi:
A stílusod teljesen eltérő volt az eddigi versenyzőinkhez képest. Jó érzékkel alkottad a témák keretein belül az aszimmetrikus megoldásokat és minden egyes munkád kőkemény tehetségről és alkotói sokszínűségről tanúskodik. A Film fordulós munkádnál ezernyi apró részletet véltem felfedezni, mely engem nagyon lenyűgözött. Az ötletességed határtalan; egy témára volt, hogy több munkát is készítettél. Az kidolgozott munkáidba szépen csempészted bele az egész arcos festést, amely, ahogy az utolsó fordulóban is láthattuk a vállaidon is tovább folytatódott. Ez az egyedi látásmódod és kivitelezésed juttatott be a legjobb háromba, hiszen az eltervezett ötleteidet a látványos kivitelezésen túl, természetes egyszerűséggel tártad a közönség elé.
A Film munkádra én 10 pontot adok!

Valcsi:
Emlékszem a nevezési sminkedre; már akkor felfigyeltem Rád, de nem gondoltam, hogy ilyen meglepetéseket tartogatsz majd számunkra. Rendkívüli jó érzékkel alkottad meg a verseny munkáidat; jól használtad együtt az arcodat és a kiegészítőket, átgondoltan, izgalmasan ötleteltél. Ahogy Klaudia írta egyszer: Te a jó fotótechnika miatt hajszálnyi előnnyel indultál, mint a többiek. Van benne igazság, hiszen ki az aki egy versenyen szívesen nézeget homályos, életlen, vagy fürdőszobában készült képeket. Én biztosan nem! (De mi mindig kértük a versenyzőket, hogy lehetőségeikhez mérten, tartsák be azt a pár fotózási szabályt, amit kértünk. Valcsi betartotta!) A sminkelésed gyönyörű, a megvalósítások kreatívak lettek, ahogy elénk tártad az 5 munkát, kifogástalan. Mindig továbbgondoltad feladatot, a munkád sosem ért véget az arcéleknél. Láttam egy kis negatív visszhangot a Film fordulós munkád miatt: nos, el kell mondanom, hogy mikor megnyitottam a képeket, köpni-nyelni nem tudtam, és elsőre határozott meggyőződésem volt, hogy Natalie Portmant látom. De jobban megfigyelve Valentínát láttam, akire a Fekete Hattyú olyan mély hatást tett, hogy képes volt elénk tárni az ő verzióját is. A két smink hasonló, de nem ugyanaz, és végképp nem másolat! Átformáltad a saját szájízedre és azt adtad vissza, amit számodra ez a film nyújtott. Remek munka, ezt felülírni egy jó darabig szerintem senki sem fogja tudni. Gratulálok!
A Film munkádra én 10* pontot adok!

Szilvi (én az egészet összegeztem, nem külön-külön):
Nem tudom, mekkora titkot árulok el azzal, ha elmondom, nekem Nelli, te voltál az abszolút No. 1., amikor a versenyt ismét elindítottuk, de aztán egy icipicit mindig lemaradtál Valcsi mögött, ezért én voltam  a legnagyobb drukkered abban, hogy a fináléra valami ütőssel tudj nevezni. Számomra nem nyújtotta a munkád azt, amit pl. Valcsié, de természetesen ettől függetlenül eszméletlen, mert mindig nagyon figyelsz a kis részletekre, a hajadra, a ruhára...Szóval nagyon belekötni nem tudok, és nem is akarok, de Valcsinál nem egyszer volt az, hogy nem hittem el, amit látok, annyira jó. Egyébként pedig abszolút tisztelendő benne a versenyhez való hozzáállása, azt hiszem ő volt az, aki a legkomolyabban vette a fotózást, a szabályokat...! És akkor ott van a harmadik lány, Olcsi, akivel senki se számolt:) Ezt nem bántásból írom, de azért az elején (pl. Hippi, B&W) nekem csak egy ilyen, hát igen, szép-szép, kreatív érzésem volt, semmi több. Aztán jött a Future, és a Virág, ahol meg hirtelen csak kapkodtunk a fejünket, és a végére meg akkorát alkottál..:) Ha azt nézzük, ki fejlődött a legtöbbet, ki ismerte ki jobban magát, a tehetségét, ki tudta ezt az előnyére fordítani, akkor te vinnéd a nyertes címét. Mindhárman nagyon mások vagytok, de egyben valóban egyeztek, még hozzá a kreativitás. Elképesztő, micsoda ötletekkel álltatok elénk hétről-hétre, még ha a kivitelezés nem is volt 100%-os, maga az ötlet már megérte azt, hogy megmutathattuk a munkátokat.

PONTOK

Ugye több helyen történik a szavazás, a két blogon, és mi ketten is szavazunk.
Ennek megfelelően a blogos pontszámok így alakultak

Blogokon (a névtelen kommentek közül nincs egy sem beszámítva, a duplázók, triplázók közül pedig csak egy):
NELLI 14
VALCSI 69
OLCSI 56

Evelin pontszámai tehát:
NELLI 9
VALCSI 10
OLCSI 10

Szilvi pontjai:
NELLI 9
VALCSI 10
OLCSI 9
Összesen:

Összesen:

NELLI   32 

VALCSI   89 

OLCSI   75 


GRATULÁLUNK VALCSINAK, HIVATALOSAN IS Ő LETT A SAKK-ŐSZI SMINKVERSENY NYERTESE!

Szerintem nagyon senkit nem ért meglepetés, már csak azért sem, mert mindhárom lány a munkái alapján ugyanannyira esélyes volt a nyertes címére!!

Szívből gratulálunk mindenkinek, aki egyáltalán benevezett, és külön elismerésünk a döntős 3 lánynak, Valcsi pedig igazán megérdemelten nyerte el a SAKK - Őszi sminkverseny nyertese címet, követve ezzel Barbit, aki korábban szintén nyertese volt a versenynek!

Szeretném még megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a nyereményeket Editnek, a Max Factornak (akik hihetetlenül kedvesek voltak hozzánk) és az ADEN Cosmetics-nek!
Biztos, hogy lesz tavaszi SAKK is, úgyhogy elő az ecseteket, gyakorlásra fel:)

Szeretnénk továbbá mindenkinek kellemes, békés, meghitt, szeretetben gazdag Karácsonyt, és bulizós, szuper Szilvesztert kívánni! You Might Also Like

14 hozzászólás

 1. Gratulálok mind három lánynak, nagyon ügyesek voltatok! Valcsi, neked külön is gratulálok a remek munkákhoz! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok, lányok! Valcsi, megérdemelted :)
  Elképesztően izgalmas verseny volt, és nagyon inspiráló is, alig várom a tavaszit.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülök, hogy ő nyert :)) Gratulálok! Elképesztőek a voltak a munkái, mind a fotók mint a kivitelezés :)

  VálaszTörlés
 4. Jó, most most már kezdem felfogni. Második lettem. Ez olyan Valcsi mellett, mintha első lettem volna. Hát, köszi mindenkinek. Szegény apukám issza a levét az örömködésnek. Porszívózás közben hallgathatta, hogy hercegnő vagyok:) Meg az ugrálást, meg magamban nevetgélést. KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  és GRATULÁLok lányok!!!!!!
  És HATALMAS KÖSZÖNET illeti Szilvit és Evelint. Nem is gondoljátok szerintem, hogy mennyi embernek okoztatok örömet, mennyi embert indítottatok el, vagy újra el.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :))) Nagyon örülünk, hogy ilyen boldog vagy!!!

   Törlés
 5. Nagyonnagyonnagyon köszönöm! Ezeket a sorokat olvasva, komolyan megindult néhány könnycsepp. Remegő kézzel nyitottam meg a bejegyzést, és megfogadtam, csakazértis végigolvasom előbb az összes szöveget. Felfoghatatlan számomra az, hogy most is 69 ember szavazott rám, az rengeteg..és én rám, én csak egy ember vagyok a 7 milliárd közül, és valakinek tetszett, amit csináltam. Ez volt az első ilyen élményem, az első verseny, inkább megmérettetés, ahol indultam, de nagyon nem bántam meg. Annyi, de annyi kedves szó érkezett, hogy majdnem lementettem mindet egy txt, fájlba, hogy meglegyen és el tudjam olvasni. :D Lassan az összes szavazó nevét ismertem, kb. mindre rákattintottam és megnéztem kinek milyen oldala van, és örömködtem, hogy "hú dejóó, ő rám szavazott".
  A verseny kezdete óta követem folyamatosan a két blogot, és olyan jól esik Lányok, tőletek olvasni ezeket a sorokat. Látom Evelin munkáit, hogy milyen ügyes, és Ő - Te - írod ezeket a mondatokat nekem. Megtisztelő érzés!
  Annyira izgalmas volt az egész, minden héten valami téma, kitalálni a részleteket, éjjel megvarrni a ruhát (:D), bosszankodni a kevés fény miatt, izgulni, hogy mikor kerülnek fel a munkák, vajon a többiek mivel nyűgözik le az embereket. Fog hiányozni!
  Még néhány csoporttársammal is összehozott a verseny, közelebb kerültem hozzájuk, mindig velük beszéltem meg, épp mit csináltam, érdeklődtek, mikor kerül fel.
  Sőőőt, Olcsival mi már ismertük egymást, de ezúttal kicsit többet is beszélgettünk, mint eddig a gimiben, ahol kb. semmit. :D Emellett Nellivel is összeismerkedtünk, egy városban lakunk, találkoztunk, nagyon jól kijövünk egymással, és ma is voltam az üzletben, ahol dolgozik. Számomra ez a legszebb ajándék! Meg a kedves szavak, hozzászólások!
  Úgyhogy, elnézést, hogy sokat írtam - érzékeny korszakomat élem - de nagyon köszönök mindent! Nagyon örülök!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezeket a sorokat olvasva jön ki igazán, hogy mennyire nagyszerű ez az egész. A verseny, Ti Olvasók, szavazók és versenyző lányok! Nagyon meghatódtam Valcsi szavain és boldog vagyok, hogy a kis ötletem, amit anno félve írtam meg a Szilvinek ilyen dolgokra is képes!!!

   Mi azon leszünk, hogy lehetőséget és teret adjunk mindenkinek a következő fordulókra is!!!

   Törlés
 6. Gratula!!valcsi nagyon szimpi ahogy irtal! Gratula a többi versenyzönek.

  VálaszTörlés
 7. Gratulálok mindannyiótoknak, nagyon ügyesek voltatok :)! Valcsi neked külön is gratulálok :)!!

  VálaszTörlés
 8. Köszönjük!:) Olyan édes mindenki. Még bőven mind örömmámorban úszunk szerintem!

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok nektek, lehengerlő sminkeket alkottatok! ;) :)

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok mindhárom lánynak! :))) És persze a győztesnek is! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images