Smashbox- check paletta

kedd, december 04, 2012

Tömör elegancia és csodás színek belepréselve egy pici palettába. Hasonló elégedettséget váltott ki belőlem ez a darab is, mint kistestvére az Orchid rúzs. Igen, a Smashbox az egyik kedvenc smink márkámmá nőtte ki magát. Elmondom miért.


Pirosító palettám eddig még nem volt és nem is gondoltam, hogy szükségem lenne rá. Van 1-2 pirosítóm, valójában nem lett volna a SB-ra kifejezetten szükségem, csakhogy ennyire kifinomult színekkel nem rendelkeztem. A harsány erős színek eltemetnek már, de régóta kerestem olyan finom, mégis elegáns színeket, mint ami ebben a fekete téglalapban megtalálható.

Három színt foglal magába, melyek nagyon tömören vannak préselve. Használat közben én óvatosan kocogtatom le a felesleget az ecsetről, mert ennek minden morzsája aranyat ér. Egy ferde végű pirosító ecsettel viszem fel a színt, ami tökéletesen egyenletesen kerül az almácskákra, majd tovább az arccsontra.

Már mindhárom színt kipróbáltam, melyek nagyon harmonikusan illeszkednek az arcszínemhez. Azonban, mivel ezek lágy színek, a sötétebb bőrüknek nem biztos, hogy ideális (az én arcszínem télen: ivory. Ehhez mérten értem a sötétebb bőrt) de végeztem teszteket és a középső barackosabb szín és a jobb oldali erősebb rózsa, szépen mutat sötétebb bőrtípusnál is. A végeredmény intenzív és egyenletes, ecsettel könnyen felvehetők és feltehető a szín, ami egyszerűen eldolgozható.

Matt színekről beszélhetünk, nem tartalmaznak csillámot. Ez fontos információ, mert én csak szilveszterkor kedvelem a csillámos pirosítót. Úgy gondolom, ezzel sokan vagyunk így és többen is viszolyognak a csillogós pirosítóktól/púderektől. A végeredmény nagyon üde hatás lesz; pont ilyen finom színeket szerettem volna magaménak tudni. Érezhető, hogy nagyon jó minőségű a paletta, az egyik gyöngyszeme a sminktáskámnak. Nálam csillagos ötös a termék!

Editnél vásároltam meg, az ára akciósan 4000 Ft fölött volt. Nagyon elégedett vagyok a Smashbox-al, mert ezek a közepes árfekvésű termékek hiszem, hogy vannak olyan jók, mint egy felső kategóriába tartozó darabok. 

Ti jelenleg milyen pirosítót favorizáltok? 

Aviana

You Might Also Like

8 hozzászólás


 1. Szép színek, az ára sem vészes, megérte :)

  VálaszTörlés
 2. De szépek ezek a színek! :)

  VálaszTörlés
 3. Várom,hogy használat közben is bemutasd:)*.*

  VálaszTörlés
 4. Szép színekből áll :) húú én még mindig bronzosítok :) de mostanában párszor a Maybelline dream mousse -rose petal pirosítómat is belecsempésztem a napi sminkembe :)

  VálaszTörlés
 5. .linkelhetem a bemutatasod a termekleirasomba?

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images