X-mas Time

szombat, december 15, 2012

Hamarosan a második karácsonyomat ünneplem itt és úgy gondoltam, nem ártana megmutatni magam néha szép sminkben is. Ennek kiváló ideje a karácsony; a szép, ünnepi  hangulat megfestése magamon. 
Előhorgásztam még gyermekkorom nagy favoritját, a világító mikulás sapit, merthogy enélkül nincs fotózkodás. Két kedvencem van a középpontban: Smashbox Orchid rúzs, Mac Golden Olive pigment.

A szobámat már elkezdtem karácsonyi hangulatba pofozni, sőt elkészítettem egy motivációs-inspirációs falat is, ahova folyamatosan teszem fel a jövőévi vágyaim képeit, illetve olyan képeket, amik örömmel töltenek el és új ötletekre sarkallnak.
Megtaláltam a tavalyi napló bejegyzésemet is, amire a 2012-es terveimet írtam fel és magam sem hittem el, hogy sok dolgot meg tudtam valósítani belőlük. Pl. nyelvvizsga megszerzése, munka, kevesebb káromkodás, sport stb. Sok mindent felírtam és szinte a háromnegyedét le fogom tudni húzni, ez annyira jó érzés.
2013-ra sok bloggal kapcsolatos terv is felkerül, hiszen óhatatlanul is úgy érzem, hogy én EZT szeretném továbbvinni az életemben, és hiszem azt, hogy nekem itt van helyem/keresnivelóm és képes vagyok a feladatra. Így idén biztosan hosszabb és lehetetlenebb lesz a lista, de majd jövőre ismét számot adok arról, hogy sikerült-e vagy sem a megvalósítás. :)
Kedvenc mondásom vezérel az úton: "A lehetetlen, mindig tovább tart egy kicsit" D.T.

Kellemes karácsonyi készülődést és álmok szövögetését mindenkinek :)
Aviana

You Might Also Like

6 hozzászólás

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images