Bogáta, az ördöglány

péntek, január 25, 2013

         Bogit még a zenélős-pécsi időkből ismerem és bár régóta nem találkoztunk már, szinte ott folytattuk a hülyeséget, ahol anno abbahagytuk. Nagyon megtetszett neki a Blue Violinist munkánk, és mindenképpen szeretett volna pár képet szeretett hegedűjével. Így tehát gondoltunk egyet és hosszas szervezés után nyakunkba vettük a fővárost Virdzsoval, majd Bogiból egy napos fotómodellt faragtunk, a szó legszorosabb értelmében. :) Az időjárási körülmények elég rosszak voltak. Rettentő hideg és bármelyik pillanatban szakadó hó...ennyi jutott nekünk aznapra. Végül csak a végtagjaink fagytak le. Egész jó arány :)
Piros és a fekete színben gondolkodtam smink ügyileg; Bogi kreatív, ám mégis valami szolid ötlet visszatükröződését szerette volna magán viszontlátni. Egészen véletlenül alakult úgy, hogy  arcához az én kitalálásom örDögös hatást párosított. 
Igaz, hogy Bogi nem egy elveszett csaj, tehát az önkényesen ráosztott szerep teljesen megfelelő volt számára, de azért a végeredményt pár percig szoknia kellett. :)
A legemlékezetesebb helyszín a Szimpla Kertmozi volt, ahol egy vélhetőleg olasz úriember elkezdte videózni a beltéri fotózás pillanatait. 
Tehát a következő volt a tényállás: Bogi dögös szerkóban pózol a Kertmozi emeletén, félhomályban. A vaku csattog, bámul mindenki, elhangzik néhány dicsérő mondat, ahogy elhaladnak mellettünk és közben a háttérből egy hapsi videózik. Állati pillanat volt! :)

A hideg miatt össze- vissza folyt minden festék a szemeinkről, de azért sikerült megörökíteni a lényeget.

Ma csak bort és búzát!
Aviana

You Might Also Like

8 hozzászólás

  1. Hát ez bizony nagyon epikus volt! :) Ezredszerre is, köszönöm az élményt! :)

    További képek itt: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.566091520068949.133139.100000043193247&type=3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók lettek a képek/smink.

    VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images