BÚÉK

szerda, január 02, 2013


Boldog-boldog Új Évet Mindenkinek :)

      Elindult a harmadik évem is itt Veletek és olyan izgatott vagyok; összeírtam a terveimet és nagy erőkkel dolgozom azon, hogy minden kis álmom megvalósuljon. Ebben az évben is nagyon számítok Rátok és igyekszem a saját őrületeimen túl olyan témákkal is jelentkezni, ami benneteket is jobban foglalkoztat. Persze a cél, hogy a sminken belül mozogjunk, hiszen a blognak (és nekem is) ez a mozgatórugója. :) Így tehát közzéteszek egy felhívást; szeretném ha leírnátok nekem a véleményeteket azzal kapcsolatban, hogy mi az ami eddig jó volt, mi az ami nem és hagyjam inkább abba..mi az amiről több posztot szeretnétek látni, mi az, ami kifejezetten (nem) tetszett, mik azok a témák, amik még jobban érdekelnének benneteket. Ne kíméljetek; én vagyok értetek ;)

Egy minisorozatot már elindítottam Impulzív néven még decemberben, de még sok másban is gondolkodom.  Az Impulzív posztok célja az inspirálódás, az ötletelés és hogy egy kicsit meglágyítsa a lelkünket az a sok csodás kép, amit csokorba szedek itt alkalmanként. Elgondolkodtatok már azon, hogy mennyi munka van egy-egy ilyen képben? Én mindig ezeket figyelem azon túl, hogy elvarázsolnak a színek és tökéletes szépség, amit a képek megörökítenek.
Szóóóval, mielőtt kőbe vésném világmegváltó terveimet szeretnélek hallani Benneteket is! Addig is, míg gondolkoztok, mutatok Nektek egy kis ökörséget; egy kis bakiparádés, évadzáró videót.Sziasztok :)
Aviana

You Might Also Like

3 hozzászólás

 1. Sok-sok sminkes-szépképes bejegyzés jöhet, eddig mind csodás volt, tényleg albumba illőek. BÚÉK :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm Katy, olyan jól esik, hogy így gondolod! :* BÚÉK :)

   Törlés
 2. Neked is BUÉk! ez tetszett :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images