Gardróbfrissítés

kedd, január 08, 2013


    Egy új témát indítok el a blogon, ami a 1-minute-fashion folytatása, képekben. Hogy miért? 

Nagy levegő...

...nagyjából mióta az eszemet tudom, örökségül hagyott ruhákban és a turi gyöngyszemeiben jártam-keltem. Sok jó darabot fogtam így ki, de egy idő után elegem lett más levetett göncéből, az olykor hibás ruhákból, ahol a 'hiba' a vásárlás után derült ki. Ezeknek a ruháknak sosem volt olyan igazi szép színe, illata, állaga és egyszerűen úgy éreztem, hogy ebből a 'turizásból' nekem már ki kell lépnem. 

Lelketlen daraboknak érzem őket, amik örökösen arra emlékeztetnek, hogy ebben már felnőtt valaki, leette, leitta...majd gondolta, jó lesz egy szerencsétlennek. Ám legyen, kidobom. Utaztak országokat, kontinenseket, 100 kéz fogdosta át őket mire ideértem hozzám. Azt hiszem, én végeztem ezzel!

Így konkrétan (majdnem) az egész ruhatáramat száműzni fogom, és új darabokat szerzek be; ÚJ darabokat, aminek én leszek az első tulajdonosa. 

Ez valószínűleg sokaknak furcsa lehet, de én alig várom ezt az egészet. Az új szerzeményeim nagy része olyan boltokból lesz, ami mindenki számára elérhető, tehát nem Prada-val kezdek. :) Ha valamelyik darab Nektek is szimpatikus lesz, a kis videó kollázsból megtudhatjátok honnan szerezhető be.
Nem fog hiányozni a turi, bár sok maradandó dolgot is találtam, amit a mai napig hordok: western csizmát, irha kabátot. Ha az új szerzeményeimre nézek, úgy érzem itt az ideje a változásnak és hogy egy kicsit megjutalmaznom magam...végre nem más ruháival.

Havonta kétszer jelentkezem ilyen bejegyzéssel, amihez mindig társul egy videó. Csak 1 perces lesz (!), így akit érdekelnek a bemutatott ruhák, a videó végén megtalálhatja a lelőhelyeket.
Bort, búzát, békességet!
Aviana

You Might Also Like

22 hozzászólás

 1. Gyönyörű színe van ennek a pulcsinak! A leggings is nagyin tetszik, a sapka pedig olyan aranyos :) Előre várom ezeket a posztokat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) remélem a többi is ennyire fog tetszeni :)
   Én igen, az a pulcsi, annyira csodás színű; rá nézek és jó kedvem lesz :)

   Törlés
 2. ."Lelketlen daraboknak érzem őket, amik örökösen arra emlékeztetnek, hogy ebben már felnőtt valaki, leette, leitta..." pont ezert van lelkuk :)

  VálaszTörlés
 3. Tudom és így érthetőbb lenne a gondolatmenet, de akkor még úgy tűnne kötődnék hozzájuk és érdekelnek, pedig nem :D

  VálaszTörlés
 4. Ehh...mi lesz a régi darabokkal? Én szívesen befogadnám őket:$...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juhú! Cserébe pedig lehet, hogy meghálálom neked valami kis aprósággal, amit készítek:)

   Törlés
  2. Szeretem az apróságokat :)

   Törlés
 5. Tetszik ez a téma, kíváncsi leszek a többi ilyen bejegyzésre! :) Én nem nagyon vásárolok turkálóból és én vagyok a legidősebb, szóval soha nem kaptam használt dolgokat, de valahogy mégis meg tudlak érteni. Remélem nagyon fogsz örülni az új szerzeményeknek! :) A videót meg úúúgy megnézném, de valamiért nem működik 8vagy a böngészőm vagy a netem lehet a baj, de majd később megpróbálom megint :) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáld meg később, én most lecsekkoltam és nálam működött.

   Remélem a többi bejegyzés is tetszeni fog! Én már most örömömet lelem az egészben :)

   Törlés
 6. Jó a téma, kíváncsi vagyok a projekt alakulására. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Nos, én magam is...kíváncsi vagyok hogy alakul, miket tudok összeszedni :)

   Törlés
 7. Én is tervezem már egy ideje, hogy a ruhatáram nagy részét lecserélem. Szeretek turizni, rengeteg ruhám van onnan, de nagyon sok "csak úgy" becsúszott, mert, hogy jaj milyen olcsó... Persze tök sok turis ruhámat imádom, de tényleg mérlegelni kell.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne is mondd, rengeteg olyan darab volt, ami "jaj, csak 300 ft/500 ft, hülye leszek itt hagyni". Ezek egyszer sem voltak rajtam! Ha ezt az összeget most összeadnánk kb. négy Naked palettát tudnék venni így hirtelen.

   Törlés
 8. Pont nemrég jutottam el én is arra pontra, hogy elegem van a turizásból, szeretnék én is a plázákban vásárolni újra. :) Hajrá, várom a többi bejegyzést :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Naaaa.. :) Jó, hogy nem csak én értem el a "tele" pontot! :)

   Törlés
 9. Nekem meg soha nem volt meg a turis fázis, mert nem igazán vannak jók a környéken, de tavaly Budapesten egy csodás zöld tavaszi kabátra bukkantam. Amúgy ha örök életemre csak Orsayben vásárolhatnék, sem lennék bajban, annyira szeretem, ksi Cosmos City, C&A, H&M, New Yorker, Takko, kb. mindenem innen van. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki lehet fogni néha, NÉHA überjó darabokat, csak ugye az nem egyenlő azzal, hogy nekem kb csak onnan voltak ruháim.
   Amúgy nekem a Promod, Mango, Zara ami olyan lenne, hogy jöhet örökre. :)

   Törlés
 10. Megértelek. Mikor gyerek voltam, a dolgaim jelentős része vagy idősebb tesótól volt, vagy más rokontól. Nem csak ruhák, ágy, játékok, bringa. Mikor megvettem az első saját biciklim, az valami fenséges volt. :)
  Jó vásárolgatást!
  A pulcsi pedig király!

  VálaszTörlés
 11. Annyira ugyanígy érzek most! Sok örömöt kívánok a vásárolgatáshoz :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a véleményed!

Like us on Facebook

Flickr Images